علم میراث پیمبران و ثروت میراث فراعنه
از دانش به دلیل بخشش کم نمیگردد ولی از ثروت چرا
ثروت به نگهبان نیاز است ولی دانش نه
مال دنیا با مرگ از انسان جدا میشود ولی دانش انسان فنا ناپذیر است
دانش ویژه مومنان ولی ثروت پیش پا افتاده است و هر فردی (مومن و کافر میتواند ان را کسب کند)
همه مردم به دانشمندان نیازمندند ولی به ثروتمندان نه
علم نیرو بخش انسان در گذر از سعادت و رسیدن به بهشت است در حالی که مال ومنال سدی در این مسیر است
ابجد(1و2و3)
هوز(4و5و6)
حطی (7و8و9)
کلمن (10 و 20و30و40و 50)
سعفص( 60 و70 و80و90)
قرشت(100و 200و300و400)
ثخذ(500و600و700)
ضظغ(800و900و1000)
مثال:
چراغ اهل معنی خواجه حافظ که شمعی بود از نور تجلی
چو در خاک مصلی یافت منزل بجو تاریخش از خاک مصلی
که خاک مصلی برابر عدد 791 میشود که تاریخ فوت حافظ است
در ضمن به اینگونه استفاده از حساب ابجد ماده تاریخ می گویند
تعدادی از داستان های کتاب داستان های شگفت انگیز ایت الله دستغیب را می توانید درwww.ahmadnasri.blogfa.com/cat-36.aspx بیابید
تازه جوانی زعرب هوشمند
گفت به عبدالملک از روی پند
زیر همین قبه و این بارگاه
پای همین مسند و این دستگاه
بر سپری چون سپر اسمان
غیرت خورشید سری خون چکان
سر که هزارش سر و افسر فدا
صاحب دستار رسول خدا
دیدم و دیدم که ز ابن زیاد
دیده چه ها دید که چشمم مباد
از پس چندی سر ان خیره سر
بد بر مختار به روی سپر
باز چو مصعب سر و سردار شد
دستخوش او سر مختار شد
وین سر مصعب بود ای نامدار تا چه کند با تو سر روز گار
حیف که یک دیده بیدار نیست
هیچکس از کار خبردار نیست نه فلک از گردش خود سیر شد
نه خم این طاق سرازیر شد
مات شدستم که در این بند وبست
این چه طلسمی است که نتوان شکست؟
پس عبرت بگیرید ای صاحبان اندیشه!
شهادت عالم و دانشمند وارسته شهید دستغیب را که به حق حضرت امام خمینی به ایشان لقب عالم عامل را دادند خدمت دوستان ثبت مطلب و مدیران محترم سایت تبیان تسلیت عرض میکنم
دو کتاب از ایشان که به نظر من در هر خانه ای بودن آن لازم است و به عنوان رساله عملیه از آن یاد میشود کتاب گناهان کبیره و نیز قلب سلیم می باشد
البته ایشان کتابهای دیگری نیز دارند مانند صلاه الخاشعین داستان های شگفت انگیز معارفی از قران قیامت و قران معاد قلب قران استعاذه 82 پرسش و پسخ و ...
رهبر معظم انقلاب اسلامی با اشاره به جوان بودن رئیسجمهور اکوادور تاکید کردند: رئیس جمهور ایران نیز، جوان، سرشار از انرژی و شب و روز مشغول فعالیت خستگی ناپذیر است و این روحیه و توان زمینه خوبی برای پیشرفت دو کشور است.
حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی امروز در دیدار «رافائل کورهآ» رئیسجمهور اکوادور و هیأت همراه، ایستادگی کشورها بر حقوق و منافع ملت خود را تنها راه پیشرفت دانسته و تأکید کردند: این ایستادگی نیازمند رهبران شجاعی است که در منطقه آمریکای لاتین چنین رهبرانی حضور دارند.
مقام معظم رهبری با اشاره به خشم و نفرت ملتهای منطقه آمریکای لاتین و همچنین بسیاری از ملتهای دیگر از آمریکا، فرمودند: ملتها از فشار و سلطه استعمار و استکبار خسته شدهاند و رهایی از این سلطه نیازمند رهبران شجاع است.
ایشان با اشاره به خشم و نفرت ملتهای منطقه آمریکای لاتین و همچنین بسیاری از ملتهای دیگر از آمریکا، افزودند: ملتها از فشار و سلطه استعمار و استکبار خسته شدهاند و رهایی از این سلطه نیازمند رهبران شجاع است.
رهبر انقلاب اسلامی با تأکید بر اینکه قدرتهای مسلط دنیا سیریناپذیر هستند و خواستههای آنها هیچ حدی ندارد، خاطر نشان کردند: ایستادگی در مقابل قدرتها تنها راه دفاع از منافع خود است اما برخی رهبران دنیا به جای ایستادگی بر سر منافع ملت خود، دائماً در حال عقبنشینی در مقابل قدرتهای زورگو هستند.
حضرت آیتالله خامنهای با یادآوری ایستادگی ملت ایران در طول 30 سال گذشته به ویژه در دوران هشت سال دفاع مقدس، افزودند: امام خمینی (ره) به ما ایستادگی را آموخت و ملت ایران از ایران از این ایستادگی منافع زیادی به دست آورده است.
ایشان خاطر نشان کردند: پیشرفتهای امروز جمهوری اسلامی ایران در بخشهای مختلف به هیچ وجه با قبل از انقلاب اسلامی و اوایل انقلاب قابل مقایسه نیست.
رهبر انقلاب اسلامی تأکید کردند: البته ایستادگی در مقابل قدرتها، هزینههایی دارد اما منافع حاصل از این ایستادگی و پرداخت هزینههای آن بسیار بیشتر از هزینهها است.
حضرت آیتالله خامنهای افزودند: جمهوری اسلامی ایران مطلقاً معتقد به درگیری و نزاع نیست اما از حقوق خود نیز کوتاه نخواهد آمد.
ایشان با اشاره به مذاکرات خوب روسای جمهور ایران و اکوادور و آغاز رسمی روابط دو کشور خاطر نشان کردند: مهمتر از روابط رسمی دیپلماتیک، روابط قلبی و فکری است که این روابط از یکی بودن هدفها ناشی میشود.
رهبر انقلاب اسلامی همچنین با اشاره به جوان بودن رئیسجمهور اکوادور تاکید کردند: رئیس جمهور ایران نیز، جوان، سرشار از انرژی و شب و روز مشغول فعالیت خستگی ناپذیر است و این روحیه و توان زمینه خوبی برای پیشرفت دو کشور است.
در این دیدار که محمود احمدی نژاد رئیس جمهور نیز حضور داشت: «رافائل کورهآ» رئیس جمهور اکوادور ضمن ابراز خرسندی فراوان از دیدار با رهبر انقلاب اسلامی، ملت ایران را ملتی قهرمان و مقاوم خواند و گفت: پیشرفتهای جمهوری اسلامی ایران در سی سال گذشته با وجود تحریمها و تحمیل یک جنگ هشت ساله، شگرف و عظیم است.
وی با تجلیل از امام خمینی (ره) و ایستادگی ایشان در مقابل قدرتها افزود: ملت و دولت اکوادور نیز راه ایستادگی را انتخاب کرده است.
رئیس جمهور اکوادور همچنین با اشاره به مذاکرات خود با رئیس جمهور اسلامی ایران خاطر نشان کرد: بنای ما تعمیق و گسترش روابط در همه زمینه ها و استفاده از تجارب و دستاوردهای ایران است.
سخنگوی دولت به نشست سالانه مؤسسه فرهنگی ولای منتظر رفت تا در مؤسسه ای که سرسختترین طرفداران احمدی نژاد در قم را در انتخابات 84 گرد خود جمع کرده بود، به شبهات متعددی که مخالفان علیه دولت مطرح می کنند، واکنش نشان دهد.
دکتر غلامحسین الهام در این نشست که در سالن قدس مدرسه عالی امام خمینی(ره) قم برگزار شد، با اشاره به موضوع تبلیغات زودهنگام انتخابات ریاست جمهوری، با کنایه تأکید کرد جرقه انتخابات ریاست جمهوری از همان سوم تیر 84 زده شد. به گونهای که میتوان گفت جرقه انتخابات چراغش تاکنون خاموش نشده است.
به گزارش رسا، وی در بخش دیگری از سخنان خود افزود: موج حرکت علمی در دنیا با سرعتی غیرقابل کنترل به پیش میرود و حتی بعضی جاها، نگرانیهایی در عرصههای اجتماعی، اخلاقی و انسانی به جا میگذارد.
الهام با بیان این که هدف ما از انقلاب استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی بود، اظهار داشت: در حقیقت ما به دنبال انسان بودیم و جهتگیریها، مرزبندیها و مطالباتمان و همه چشم اندازمان ابزار این کار است.
وی در ادامه افزود: در گذشته تفکر عدهای بازگشت سکولاریستی به مسئولان حکومتی بود که رهبر معظم انقلاب اسلامی این نگرانی را ابراز کردند و فراموش نکردهایم کسانی در کسوت کارگزار نظام جمهوری اسلامی و این نظام بودند که عملاً و رسماً از بازگشت نظام سکولاریستی حرف میزدند و میخواستند این انقلاب به نظامهای غیر دینی در عرصه سیاست، فرهنگ و اقتصاد برگردد.
سخنگوی دولت با بیان این که نباید به مسیر سکولاریستی برگردیم، اظهار داشت: شواهدی نشان میدهد عدهای میخواهند به نظام سکولاریستی برگردند و نشان دهند رویکرد مردم در انتخابات نهمین دوره ریاست جمهوری یک انتخاب اشتباه بوده و در تلاشاند حداقل مصداق این مسیر را با شیوههای گوناگون مخدوش کنند.
وی تأکید کرد: ما شاهد القائات مختلفی در کشور هستیم که بخشی از آنها، تحول در دولت را یک تحول غیر عقلانی میدانند؛. امروز عقلانیت در تصمیم سازی دولت بسیار مهم است و عدهای حرکت دولت که به تعبیر رهبر معظم انقلاب اعاده گفتمان انقلاب است، آن را عقلانی نمیدانند.
وزیر دادگستری خاطر نشان کرد: خوشبختانه امید در نگاه رهبری وجود دارد اما در نگاه دیگران دولت نهم غیر عقلانی است. آیا اساساً دولت اسلامی با عقلانیت تمایز و تعارض دارد؟ عقلانیت در نظر آنان به چه معنا است؟
وی با بیان این که چگونه برخی کلیدواژهها، وارد ادبیات سیاسی کشور میشود، یادآور شد: پس از دوران دفاع مقدس و در زمان امام خمینی(ره) ادبیات خردگرایی دوباره وارد صحنه سیاسی شد، تعابیر جدیدی به عنوان رهبری خردمندانه، حرکت خردمدار از اول دولت سازندگی در مقالات و ادبیات سیاسی قرار گرفت و در دوران بعدی به شکل دیگری ادامه یافت.
وزیر دادگستری تأکید کرد: با توجه به مخاطبانی که دولت دارد، عدهای از آن سوی، بحث عقلانیت را در دولت مطرح که این دوره را دوره دینی و غیر دینی بدانند و همچنین دولت را به خرافهگرایی متهم میکنند تا در بخش دیگری با حساسیتهای عمومی بر خرافهگرایی بیافزایند و با شایعه پراکنیها کسانی را که میخواهند دینی عمل کنند، آنها را درون قایقهای خرافه بدانند.
وی ادامه داد: برخی سعی دارند، عاملان دستورات دینی را آدمهایی که از دین فهم درستی ندارند، نشان دهند و همچنین به تضعیف پایههای حکومت اسلامی و دینی بپردازند.
الهام خاطر نشان کرد: این عده به دنبال این هستند که در ذهن متشرعین جامعه که قائل به حکومت دینی و کارآمدی نظام دینی هستند، تردیدهای عملی ایجاد کنند و متشرعین دینی که رفتار و عمل دینی از دولت انتظار دارند، در ذهن آنها این تردیدها را تقویت ببخشند.
وی یادآور شد: گاهی به گونهای این دولت را جلوه میدهند که دولت و شخص آقای احمدینژاد، مبانی اسلام منهای روحانیت را در تفکر خود دارد و به دنبال حذف روحانیت است.
سخنگوی دولت اظهار داشت: زمانی با تقابل در برابر مراجع تقلید و علمای بزرگ و گاهی در نقطهای که در کمال ناجوانمردی است، با تقابل با رهبری اختلافها میان دولت را دامن میزنند.
وی بیان داشت: علائمی نشان میدهد که عدهای به صورت پنهان و مرموز، به صورت جدی باور و اعتقادات نسل جوان را نسبت به ولایت فقیه و شخص رهبری مسألهدار میکنند.
وزیر دادگستری افزود: ما این القائات را در برخی جوانانی که خواستگاه تغذیه فکری آنها احزاب و جمعیتها هستند، نسبت به اصل رهبری و بحث رهبری میبینیم، این عارضه سبب نگرانی در متشرعین شده است.
وی در ادامه تأکید کرد: با همه دشمنیها که وجود دارد، برخی در تلاشاند که اختلافها میان حوزه و دانشگاه را که در زمانی کمرنگ شده بود، افزایش دهند، در حالی که از جایگاه و پایگاه روحانیت و دانشگاه در همه بخشها استفاده میشد.
سخنگوی دولت اظهار داشت: گاهی برخی با القائات بیتوجهی به مبانی اداره کشور، عدول از قانون و عدول از چشمانداز، دولت را به قانونشکنی متهم میکنند.
وی اضافه کرد: متأسفانه موجی از مسائل توأم با شایعه پراکنیهای مختلفی را در عرصههای سیاسی، اقتصادی و بینالمللی شاهد هستیم.
الهام اظهار داشت: برخی مواقع از سوی یک شخصیت از خواص این جامعه نسبت به تهدیدهای امریکا اظهار نگرانی میشود و آن را یک خطر جدی پیش رو مطرح میکنند، در حالی که این بیان، نوعی خالیکردن دلها برای مقابله و ایستادگی است.
وزیر دادگستری اظهار داشت: زمانی که دولت در عرصه اقتصادی و هرگونه تدبیر برای حل مشکلات اقتصادی مردم وارد شود، آن را بیکفایتی و خالیکردن ذخایر ارزی و هر موقع به زیر ساختهای اقتصادی کشور توجه میکند، سرمایهگذاری عظیم و جدی آن را تورمزایی تلقی میکنند.
وی ادامه داد: امکان ندارد دولت در راستای مبانی و اصول سیاسی، اجتماعی و اقتصادی حرکت کند و هاله تهاجمها اطراف آن را از این جایگاه نگرفته باشد.
الهام اظهار داشت: امروز آقای احمدینژاد به شکل خاص در تدارک برنامه پنجساله بعدی کشور به سمت حوزههای علمیه است و در تبیین مسائل با روح اسلامی و فرهنگ اسلامی و ادبیات و واژههای اسلامی توجه دارد.
وی تصریح کرد: دولت به دنبال این است که برنامهها، سازماندهی شده و بنیان خاص داشته باشد و در حوزه اقتصاد، اصلاح نظام بانکی و پرهیز از افتادن در نسخههای سرمایهداری برای رفع مشکلات و سازماندادن نظام اقتصادی با اعتقاد بر جوامع اسلامی است.
سخنگوی دولت تأکید کرد: توجه به جایگاه خطیر روحانیت در ذهن احمدینژاد آشکار شده است، به گونهای که در همه سفرهای استانی، به صورت ویژهای با نشستهای دائم و مستمر با علما این موضوع را پیگیری میکند.
الهام اظهار داشت: دولت توجه ویژهای به سرمایهگذاری، با ترویج حوزههای علمیه بدون کمترین دخالت در کار عملی و علمی آنها داشته است و توجه به فرهنگ دینی به عنوان روح جاری در همه حوزههای دینی آموزشی نظام خانواده و تربیتی و تعامل با مردم همه مبتنی بر گفتمان حقیقی دینی انقلاب است.
وی در ادامه خاطر نشان کرد: امروز باید به این نقطهنظرها بپردازیم که چالش ما چالش عبور از این موانع است، فشارهای خارجی سیاسی به این سو میرود که هر کس غیر از احمدینژاد باشد و در داخل هم به تشکیک و تردید در این مسأله دامن میزنند.
وزیر دادگستری در پایان اظهار داشت: نباید توقع عصمت را در دولت داشت، دولت از آسمان نیامده است، دولت دارای اشتباه است و گاهی ممکن است، اشتباههای مهمی هم در آن دیده شود زیرا هر شخصی دارای اشتباه است اما باید برآیند کار و برآیند تصمیمسازی را باید دید و این روند باید در راستای آرامش فکری رهبری و دینی کشور باشد.
دانشجویان بسیجی دانشکده خبر از نمایندگان مجلس خواستند که تحقیق و تفحص از سیاست خارجی دولت اصلاحات را در دستور کار خود قرار دهند.
در این بیانیه که نسخه ای از آن در اختیار گروه سیاسی ایرنا قرار گرفت ، خطاب به نمایندگان مجلس شورای اسلامی آمده است: این روزها انتشار سخنان دنیس راس مشاور روسای جمهوری پیشین آمریکا موجی از نگرانی و خشم را در میان نیروهای معتقد به ارزشهای انقلاب اسلامی برافروخته است. "او که در سخنان خود پرده از اتفاقی مهم و تامل برانگیز در سیاست خارجی سالیان گذشته جمهوری اسلامی برداشته، مدعی شده است: "تاریخ نشان داده حکومت ایران در مقاطعی در قبال فشار سیاسی بینالمللی جواب سیاسی دلخواه را داده است برای مثال در سال 2003 پس از نابودی ارتش عراق توسط نیروهای آمریکایی، دولت وقت از طریق سفیر سوییس در ایران پیامی به واشنگتن ارسال کرد تا با این کار نگرانیهای آمریکا را درباره برنامههای تسلیحاتی تهران و حمایت ایران از حزبالله و حماس تا حدی تخفیف دهد."
در این بیانیه اضافه شده است: این نامه که خبر ارسال آن از سوی معاون وقت وزارت خارجه دولت اصلاحات به صورت جسته و گریخته انتشار یافته بود، امروز در حالی توسط مقامات آمریکایی تایید میشود که در ادبیات حاکم بر آن، جز نشانههای تحقیر ملت بزرگ و استکبارستیز ایران و تغییر دیپلماسی عزتمدارانه و انقلابی به دیپلماسی باجدهی آن هم توسط دولتمردان دولتی به نام اصلاحات را نمیتوان یافت.
"در روزهایی که سیاستمداران عرصه خارجی ما فرش قرمز برای شیطان بزرگ پهن میکردند و برای مذاکره لحظهشماری میکردند و حداکثر توان خود را برای "تنشزدایی" با دشمن شماره یک ملت ایران بکار میبستند، آمریکایی ها برای اولین بار کشور و ملت ما را محور شرارت خواندند و جواب هواداران رخنه کرده در دولت اصلاحات را با انگشتنگاری ایرانیان و توهین به آنان و افزایش فشار بر کشور برای چشمپوشی از حق مسلم فناوری هستهای دادند."
در این بیانیه خاطرنشان شده است: اما این نامه تنها برگ از سیاهیهای کارنامه دوم خردادیها در مقام کشورداری نیست، چنانکه دیپلماسی شرمآور این دولت در زمینه پرونده هستهای که ارمغان آن دو قرارداد ننگین سعدآباد و پاریس بود، هرگز از ذهن دلسوزان میهن، انقلاب و نظام پاک نخواهد شد.
"دیپلماسی هستهای دولت اصلاحات تا آنجا پس رفت که همه تاسیسات هستهای کشور را به تعطیلی کشاند و حتی برای "اعتمادسازی" با دشمنان این ملت، به تعطیلی فعالیتهای تحقیقی و غیرمرتبط همچون یوسیاف اصفهان نیز تن داد و این همه نه تنها اعتمادی نساخت که پس از دو سال باز هم این قدرتهای زورگو بوددن که حریصتر شدند و این غرور ملت بود که پایمال شد.
چنانکه رهبر انقلاب در بیاناتی در همین زمینه فرمودند: "من همان وقت هم در جلسه مسئولان – که از تلویزیون پخش شد – گفتم اگر چنانچه بخواهند به این روند مطالبه پی در پی ادامه بدهند، بنده خودم وارد میدان میشوم؛ همین کار را هم کردم. بنده گفتم که بایستی این روند عقبنشینی متوقف شود و تبدیل بشود به روند پیشروی، و اولین قدمش هم باید در همان دولتی انجام بگیرد که این عقبنشینی در آن دولت انجام گرفته بود؛ و همین کار هم شد." (13/10/86 در جمع دانشجویان یزد)"
بیانیه دانشجویان می افزاید: اما همه چیز به اینجا ختم نشد چنانکه چندی بعد و در دوران حاکمیت دولت اصولگرای نهم، پرده از "ارایه اطلاعات به بیگانگان" آن هم در موضوعات هستهای و توسط یکی از اعضای ارشد تیم هستهای دولت اصلاحات برداشته شد. جرمی که در نهایت با پیگیری دولت نهم و حمایت جریانات عدالتخواه منجر به صدور حکم مجرمیت برای این دیپلمات دولت اصلاحات شد.
"و به راحتی با کمی کنکاش در اخبار دوران اصلاحات میتوان نمونههای دیگری از این اتفاقات ناگوار را در عرصه سیاست خارجی فهرست کرد. وقایعی همچون بیتدبیری در ماجرای اشغال افغانستان و از دست دادن عرصه فعالیت در این کشور برادر و همسایه و..."
در این بیانیه تاکید شده است: طبق اصل 76 قانون اساسی که تصریح میکند "نمایندگان حق دارند در تمام امور کشور به تحقیق و تفحص بپردازند"، ما دانشجویان بسیجی دانشکده خبر ضمن محکوم کردن دیپلماسی ذلتبار دولت اصلاحات، از نمایندگان مجلس شورای اسلامی میخواهیم با استفاده از توان نظارتی که قانون اساسی در اختیار ایشان قرار داده است، با تحقیق و تفحص از سیاست خارجی دولت اصلاحات، زوایای دیگر سیاستهای ناشیانه و غیرمدبرانه مدیران وقت دستگاه دیپلماسی کشور را بر همه ملت ایران روشن نمایند تا ناقضان حقوق مسلم ملت ایران در آیندهای نزدیک در دادگاهی صالحه به سزای اعمال خود برسند."
سال ها پس از آن که سعید حجاریان در جایگاه تئوریسین جبهه اصلاحات، جنبش دانشجویی را «حرف مفت» خواند، محمدرضا تاجیک مشاور سید محمد خاتمی هم تأکید کرد که جنبش دانشجویی دارای «اغتشاش فکری» است.
تاجیک که در جمع دانشجویان حزب مشارکت سخن می گفت، اظهار داشت: «این جریان با موج روشنفکری حرکت می کند و گفتمان مسلط آن، روشنفکری است».
وی با طرح این سؤال که جنبش دانشجو در کجا، در شأن و منزلت خود عمل کرده است؟ تصریح کرد: هر زمان روشنفکران منفعل شدند، این جریان هم به انفعال کشیده شد و اجازه سخن گفتن، تولید فکر و اندیشه اش را به دیگران واگذار کرد.
بازرگانی ثروتمند تجارت گندم میکرد.انباری بسیار بزرگ دست و پا کرده بود
و کیسه های گندم خویش را در ان ذخیره میکرد. او
روز به روز بر این گندم ها می افزود و گمان میکرد چقدر گندم
انباشته است!غافل از انکه موش دزد و حیله گری به انبار او زده
وهر چه او ذخیره می کند این نابود میسازد و از بین میبرد
چیزی نگذشت که بازرگان بر سر حساب امد و کیسه های گندم خویش شمرد
و تازه فهمید چه بلایی سرش امده است
رفقا;غیبت دروغگویی نگاه حرام بی احترامی به والدین و ...
که امروز برای ما خیلی عادی شده
نکند که مثل ان موش اعمالمان را بر باد دهد
و وقتی ما سر حساب شویم که دیگر...
ظریفی را به گناهی مواخذه کردند و با ثبوت گناه پادشاه گفت بینی او را سوراخ کنید
ظریف گفت
قربانت گردم بخدا که بینی من دو سوراخ دارد و به سوراخ سوم احتیاجی نیست
پادشاه بخندید و او را ببخشید
این هم از مزایای ظرافت!!!