عضو هیئت علمی دانشگاه تربیت مدرس نحوه آزادی ملوانان انگلیسی در دولت هشتم و نهم را با استناد به اسناد موجود اعلام کرد.

حسن مسلمی نائینی در گفت‌وگو با فارس با بیان اینکه در مناظره تلویزیونی بین احمدی نژاد و موسوی، موسوی در خصوص لطمه به حیثیت کشور در ارتباط با سیاست خارجی دولت نهم اظهاراتی داشت، گفت: موسوی شاهد مثال خود را نحوه آزادی ملوانان انگلیسی برشمرد. هر چند که مردم به خوبی در ذهن دارند که چگونه آزادی آن ملوانان افتخار بزرگی را نصیب کشور کرد. به نظر می‌رسد موسوی از این جریان بی اطلاع بوده و یا خود را به بی خبری زده تا از این موضوع استفاده تبلیغاتی کنند.

وی با بیان اینکه در دولت هشتم در روز دوشنبه 1 تیر 1383 ملوانان انگلیسی به مدت 3 روز به اسارت گرفته شدند و در تاریخ پنج شنبه 4 تیر 83 آزاد شدند، گفت: در دولت نهم 15 ملوان در روز جمعه 3 فروردین 1386 بازداشت شدند و پس از 13 روز در تاریخ چهار شنبه 15 فروردین1386 آزاد شدند.

عضو هیئت علمی دانشگاه تربیت مدرس درباره برخورد دولت انگلیس درباره آزادی ملوانان در دولت هشتم و نهم گفت: در دولت هشتم پس از آزادسازی ملوانان انگلیسی وزارت خارجه انگلیس سفیر جمهوری اسلامی در لندن را برای ارایه توضیح درباره حادثه بازداشت ملوانان انگلیسی احضار کرد و نفر دوم سفارت انگلیس در تهران "ماتیو گلد " ضمانت مکتوب داد که دیگر به مرزهای ایران تجاوز نکنند، اما در دولت نهم پس از آزاد سازی ملوانان انگلیسی تونی بلر نخست وزیر وقت انگلیس در نامه‌ای به وزارت امورخارجه کشورمان اعلام کرد دیگر اقدام نظامیان انگلیسی تکرار نخواهد شد.

وی گفت: در دولت نهم رئیس جمهور دقایقی پیش از اعلام خبر آزادی این ملوانان، به افسران عالی رتبه‌ای که این ملوانان را دستگیر کرده بودند، نشان شجاعت اعطاء کرد در حالی که در دولت هشتم هیچ اقدامی در این زمینه صورت نپذیرفت.

وی درباره نحوه آزادی ملوانان انگلیسی در دولت هشتم و نهم گفت: در دولت هشتم پس از عذرخواهی آنان و به نمایش گذاشتن آنها در تلویزیون در حالی که چشمانشان بسته شده بود، با لباس نظامی به سفارت تحویل داده شدند اما در دولت نهم رئیس جمهوری اسلامی ایران در یک کنفرانس خبری اعلام کرد " ملت کریم ایران و نظام جمهوری اسلامی ایران در عین اقتدار برای محاکمه نظامیان انگلیسی، این 15 نفر را مورد بخشش قرارداد و با کت و شلوار بجای لباس نظامی به سفارت تحویل داده شدند.

وی درباره برخورد دبیرکل سازمان ملل با آزادی ملوانان انگلیسی در دولت نهم گفت: دبیرکل سازمان ملل پس از آزادی ملوانان انگلیسی اعلام کرد که تشکر و قدردانی از رئیس جمهوری و ملت عزیز ایران سبب عفو ملوانان و ابراز امیدواری از تکرار نشدن چنین حوادثی می‌شود.

وی درباره نظر سیاستمداران خارجی درباره عملکرد دولت هشتم در آزادی ملوانان انگلیسی، اظهار داشت: در دولت هشتم کریستفر راندل، از دیپلمات‌های ارشد سابق انگلیس در تهران اعلام کرد که رابطه بین ایران و انگلیس در وضعیت محکمی قرار دارد، لذا این مسأله به سرعت حل و فصل می‌شود.

وی درباره نظر سیاستمداران خارجی درباره عملکرد دولت نهم در آزادی ملوانان انگلیسی، گفت: جان بولتون سفیر سابق آمریکا در سازمان ملل متحد اذعان کرد که ایران با آزادی 15 ملوان انگلیسی به عنوان هدیه عید پاک (و تولدپیامبر اسلام (ص))، یک پیروزی سیاسی را هم در ایران و هم در سطح بین المللی به دست آورد. بر خلاف انتظار، ایران از این بحران به شکل برنده ظاهر شد: برنده شدن اولا در نتیجه اقدام آن با دستگیری این گروگان‌ها و بار دیگر برنده شدن در نتیجه تصمیم یک جانبه خود برای آزادی آنها بود.

وی با بیان اینکه درباره آزادی ملوانان از نظر خبرگزاری‌ها پس از آزادی در دولت هشتم چیزی مشاهده نشد، گفت: پس از آزادی ملوان‌های انگلیسی در دولت نهم روزنامه القدس العربی نوشت " ایران در دو بعد نظامی و دیپلماسی بر انگلیس پیروز شد. " روزنامه انگلیس ایندیپندنت نتایج این تصمیم را کسب تحسین بین المللی و پیروزی تبلیغاتی برای آزادی ملوانها و قرار دادن انگلیس در موقعیت مدیون در برابر خود، اثبات مجدد نقش خود به عنوان یک قدرت منطقه‌ای که توانایی ضربه زدن به منافع آمریکا و انگلیس را دارد و کسب حمایت بالقوه در مسائلی از جمله در مسئله هسته‌ای به علت نتیجه مطلوب آزادی این نظامیان برشمرد.

دسته ها :

یکم بهمن ماه سالروز شهادت روحانی مبارز سید علی اندرزگو می باشد.

شهید اندرزگو ازجمله روحانیونی است که حیاتش با تلاش و جهاد مستمر برای استقرار یک نظام الهی در ایران سپری شد . او از 19سالگی و از زمان شهادت نواب صفوی با خدای خویش عهد جهاد و مبارزه پی گیر در راه اعتلای قرآن و اسلام بست و تا پایان عمر بر این عهد و میثاق باقی ماند.

شهید اندرزگو مبارزه را از زمان فدائیان اسلام شروع کرد و از نزدیک با مرحوم شهید نواب صفوی رهبر فدائیان اسلام آشنا شد.

وی رسماً عضو هیئت جمعیت های موتلفه اسلامی بود که جهاد مسلحانه را با اعدام عنصر کثیف استعمار حسنعلی منصور که عامل قرارداد کاپیتولاسیون بود، آغاز نمودند. شهید اندرزگو یکی از طراحان و عاملان اعدام انقلابی حسنعلی منصوربود.او بعد از اعدام این عنصر خائن متواری شد و در بیدادگاه رژیم، غیاباً محکوم به اعدام گردید.

فرار شهید اندرزگو بعد از حادثه ترورمنصور سرآغازی بود برای 13 سال مبارزه مخفی که در طول سالهای حکومت خفقان بار شاه به اوج خود رسید. در دورانی که ساواک و تمام نیروهای امنیتی و انتظامی در تمام شهرها در تعقیب او بودند، آن شهید بزرگواربا اطمینان خاطری که لازمه یک فرد مومن و انقلابی است، با خونسردی و طمانینه تمام امور خود را انجام می داد و با فریب نیروهای شاه از دام آنها می گریخت.

شهید اندرزگو به طورمخفیانه به قم رفت. از آنجا به عراق سفر کرد و با تلاشهای وقفه ناپذیرش به آگاه سازی مردم عراق و آشنا ساختن آنان به وضعیت اسفبارایران پرداخت.

پس از مراجعت به ایران شناسایی شد. ولی همچنان خود را از دید مامورین ساواک مخفی نگاه داشت، پس ازآن شهید اندرزگو به شمیران رفت و درچیذرمشغول به فعالیت و درس شد.

در چیذر با نام مستعار شیخ عباس طهرانی ازدواج کرد و با همسرش در خانه ای اجاره ای یک سال و نیم به طورطبیعی زندگی کردند.

به دنبال فاش شدن محل اختفای شهید اندرزگو، وی از چیذرگریخت و از قم سر درآورد. در آنجا نیز شناسایی شد، به تهران بازگشت و از آنجا به مشهد رفت. مدتی به افغانستان رفت و دیگر بار به مشهد بازگشت نمود.

شهید اندرزگو چند بار به طور مخفیانه به عراق می رود و با رهبرتبعیدی ملت، حضرت امام خمینی (قدس سره الشریف) دیدار می کند و دستورات لازم را ازاو می گیرد.

آن شهید عزیز سفرهای زیادی به کشورهای مختلف می کند. آخرین سفرش به کشورهای سوریه و لبنان بود که حدود 2ماه طول کشید . او دراین مدت به طی کردن دوره های آموزش نظامی همت گماشت.

این مجاهد نستوه و ناآرام، همچنان به فعالیت های انقلابی خویش در نشرتعالیم اسلام و فراهم کردن زمینههای مبارزات فراگیر مردم مسلمان ایران علیه نظام ستم شاهی و تلاش برای مسلح ساختن عناصر مومن و مبارز ادامه می داد تا اینکه سرانجام پس از آنکه به مدت 13 سال تمام دستگاه ساواک شاه را به بازی گرفت در عصر روز 19 ماه مبارک رمضان سال 57 شمسی در حالی که رهسپار خانه یک از دوستانش در تهران بود، در اثر شناسایی قبلی ساواک، از چهار طرف محاصر شده و با رگبارهای پی در پی مامورین به شهادت رسید.
 
 

دسته ها :

 1) 28دی ماه سال1357هجری شمسی:
مردم کشورمان گروه گروه به خیل انقلابیون پیوستند و هریک برای سرنگونی رژیم شاه تلاش می‎کرد. مایه تعجب بود که گروهی ازمقامات دولتی نیزازکارخود استعفاکردند. درپی موج استغفاری کارکنان ارشد بسیاری ازدستگاههای دولتی و نمایندگان مجلس حتی برخی ازوزیران نیزبرکناری خود را اعلام کردند. درحالیکه مردم خود را برای برگزاری راهپیمایی عظیم آماده می‎کردند شایعه برپایی راهپیمایی و ورود حضرت امام(ره) درروزاربعین وحشت عجیبی درمیان مزدوران شاه و بختیاربوجود امده بود. آنان سعی می‎کردند که با خشونت و خونریزی ازبرگزاری تظاهرات جلوگیری کنند اما پس ازبررسی جوانب امرمجبور به عقب نشینی شدند.

 2) اعلام دستگیری اعضای "حزب ملل اسلامی" توسط رژیم پهلوی (1344 ش)
حزب ملل اسلامی متشکل از عده‏ای از جوانان مذهبی بود که در سال 1343 ش با هدف زمینه سازی برای برانگیختن مردم بر ضد سلطنت محمدرضا پهلوی تشکیل شد. قرار بود که خط مشی حزب در ابتدا تنها فکری و ایدئولوژیکی باشد و در مراحل بعد، عملیات نظامی صورت گیرد. این حزب با آرمان بلند و طبقه بندی مراحل و زمانبندی در سه مرحله رشد و توسعه و پیروزی، در آغازِ کارِ سازماندهی بود که کشف شد و از هم پاشید. آن‏چه در این میان حایز اهمیت است این که جو اختناق و سرکوب در نیمه اول سال 1344 همچنان ادامه داشت که ناگهان کشف، تعقیب و دستگیری اعضای حزب پنجاه و پنج نفره مللِ اسلامی که در تاریخ بیست و چهارم مهرماه انجام و خبر آن در 28 دی ماهِ آن سال رسماً در جراید اعلام شد، پرده از پوشالی بودن ادعاهای رژیم مبنی بر تسلّط داشتن بر اوضاع، و این که ایران در میان گرداب منطقه، جزیره ثبات است، برداشته شد و جنبش مسلّحانه در نهضت اسلامی ایران، یکبار دیگر خواب راحت را از چشمان سردمداران رژیم پهلوی ربود.

 3) پیشنهاد "بختیار" به حضرت امام خمینی(ره) درباره تشکیل شورای حکومت ملی (1357 ش)
شاپور بختیار نخست وزیر رژیم پهلوی در نامه‏ای به امام خمینی پیشنهاد کرد تا برای تغییر حکومت به یک رژیم جمهوری، شورای سلطنت وقت به شورای حکومت ملی تغییر نام دهد و سپس این شورا، اختیارات خود را به شورای اسلامی منتخب امام، منتقل نماید. اما به سبب این که پذیرش طرح بختیار موجب به رسمیت شناختن شورای سلطنت بود، امام خمینی آن را نپذیرفت. همچنین حضرت امام در پیامی خطاب به ملت انقلابی ایران، درباره توطئه دشمنان برای ایجاد نفاق و تفرقه در بین مردم، هشدار دادند.

دسته ها :

رهبر معظم انقلاب اسلامی با اشاره به جوان بودن رئیس‌جمهور اکوادور تاکید کردند: رئیس جمهور ایران نیز، جوان، سرشار از انرژی و شب و روز مشغول فعالیت خستگی ناپذیر است و این روحیه و توان زمینه خوبی برای پیشرفت دو کشور است.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی امروز در دیدار «رافائل کوره‌آ» رئیس‌جمهور اکوادور و هیأت همراه، ایستادگی کشورها بر حقوق و منافع ملت خود را تنها راه پیشرفت دانسته و تأکید کردند: این ایستادگی نیازمند رهبران شجاعی است که در منطقه آمریکای لاتین چنین رهبرانی حضور دارند.

مقام معظم رهبری با اشاره به خشم و نفرت ملت‌های منطقه آمریکای لاتین و همچنین بسیاری از ملت‌های دیگر از آمریکا، فرمودند: ملت‌ها از فشار و سلطه استعمار و استکبار خسته شده‌اند و رهایی از این سلطه نیازمند رهبران شجاع است.

ایشان با اشاره به خشم و نفرت ملت‌های منطقه آمریکای لاتین و همچنین بسیاری از ملت‌های دیگر از آمریکا، افزودند: ملتها از فشار و سلطه استعمار و استکبار خسته شده‌اند و رهایی از این سلطه نیازمند رهبران شجاع است.

رهبر انقلاب اسلامی با تأکید بر اینکه قدرت‌های مسلط دنیا سیری‌ناپذیر هستند و خواسته‌های آنها هیچ حدی ندارد، خاطر نشان کردند: ایستادگی در مقابل قدرت‌ها تنها راه دفاع از منافع خود است اما برخی رهبران دنیا به جای ایستادگی بر سر منافع ملت خود، دائماً در حال عقب‌نشینی در مقابل قدرت‌های زورگو هستند.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با یادآوری ایستادگی ملت ایران در طول 30 سال گذشته به ویژه در دوران هشت سال دفاع مقدس، افزودند: امام خمینی (ره) به ما ایستادگی را آموخت و ملت ایران از ایران از این ایستادگی منافع زیادی به دست آورده است.

ایشان خاطر نشان کردند: پیشرفت‌های امروز جمهوری اسلامی ایران در بخش‌های مختلف به هیچ وجه با قبل از انقلاب اسلامی و اوایل انقلاب قابل مقایسه نیست. ‌

رهبر انقلاب اسلامی تأکید کردند: البته ایستادگی در مقابل قدرت‌ها، هزینه‌هایی دارد اما منافع حاصل از این ایستادگی و پرداخت هزینه‌های آن بسیار بیشتر از هزینه‌ها است.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای افزودند: جمهوری اسلامی ایران مطلقاً معتقد به درگیری و نزاع نیست اما از حقوق خود نیز کوتاه نخواهد آمد.

ایشان با اشاره به مذاکرات خوب روسای جمهور ایران و اکوادور و آغاز رسمی روابط دو کشور خاطر نشان کردند: مهمتر از روابط رسمی دیپلماتیک، روابط قلبی و فکری است که این روابط از یکی بودن هدف‌ها ناشی می‌شود.

رهبر انقلاب اسلامی همچنین با اشاره به جوان بودن رئیس‌جمهور اکوادور تاکید کردند: رئیس جمهور ایران نیز، جوان، سرشار از انرژی و شب و روز مشغول فعالیت خستگی ناپذیر است و این روحیه و توان زمینه خوبی برای پیشرفت دو کشور است.

در این دیدار که محمود احمدی نژاد رئیس جمهور نیز حضور داشت: «رافائل کوره‌آ» رئیس جمهور اکوادور ضمن ابراز خرسندی فراوان از دیدار با رهبر انقلاب اسلامی، ملت ایران را ملتی قهرمان و مقاوم خواند و گفت: پیشرفت‌های جمهوری اسلامی ایران در سی سال گذشته با وجود تحریم‌ها و تحمیل یک جنگ هشت ساله، شگرف و عظیم است.

وی با تجلیل از امام خمینی (ره) و ایستادگی ایشان در مقابل قدرت‌ها افزود: ملت و دولت اکوادور نیز راه ایستادگی را انتخاب کرده است.

رئیس جمهور اکوادور همچنین با اشاره به مذاکرات خود با رئیس جمهور اسلامی ایران خاطر نشان کرد: بنای ما تعمیق و گسترش روابط در همه زمینه ها و استفاده از تجارب و دستاوردهای ایران است.

دسته ها :

سخنگوی دولت به نشست سالانه مؤسسه فرهنگی ولای منتظر رفت تا در مؤسسه ای که سرسختترین طرفداران احمدی نژاد در قم را در انتخابات 84 گرد خود جمع کرده بود، به شبهات متعددی که مخالفان علیه دولت مطرح می کنند، واکنش نشان دهد.

دکتر غلامحسین الهام در این نشست که در سالن قدس مدرسه عالی امام خمینی(ره) قم برگزار شد، با اشاره به موضوع تبلیغات زودهنگام انتخابات ریاست جمهوری، با کنایه تأکید کرد جرقه انتخابات ریاست جمهوری از همان سوم تیر 84 زده شد. به گونه‌ای که می‌توان گفت جرقه انتخابات چراغش تاکنون خاموش نشده است.

به گزارش رسا، وی در بخش دیگری از سخنان خود افزود: موج حرکت علمی در دنیا با سرعتی غیرقابل کنترل به پیش می‌رود و حتی بعضی جاها، نگرانی‌هایی در عرصه‌های اجتماعی، اخلاقی و انسانی به جا می‌گذارد.

الهام با بیان این که هدف ما از انقلاب استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی بود، اظهار داشت: در حقیقت ما به دنبال انسان بودیم و جهت‌گیری‌ها، مرز‌بندی‌ها و مطالباتمان و همه چشم اندازمان ابزار این کار است.

وی در ادامه افزود: در گذشته تفکر عده‌ای بازگشت سکولاریستی به مسئولان حکومتی بود که رهبر معظم انقلاب اسلامی این نگرانی را ابراز کردند و فراموش نکرده‌ایم کسانی در کسوت کارگزار نظام جمهوری اسلامی و این نظام بودند که عملاً و رسماً از بازگشت نظام سکولاریستی حرف می‌زدند و می‌خواستند این انقلاب به نظام‌های غیر دینی در عرصه سیاست، فرهنگ و اقتصاد برگردد.

سخنگوی دولت با بیان این که نباید به مسیر سکولاریستی برگردیم، اظهار داشت: شواهدی نشان می‌دهد عده‌ای می‌خواهند به نظام سکولاریستی برگردند و نشان دهند رویکرد مردم در انتخابات نهمین دوره ریاست جمهوری یک انتخاب اشتباه بوده و در تلاش‌اند حداقل مصداق این مسیر را با شیوه‌های گوناگون مخدوش کنند.

وی تأکید کرد: ما شاهد القائات مختلفی در کشور هستیم که بخشی از آنها، تحول در دولت را یک تحول غیر عقلانی می‌دانند؛. امروز عقلانیت در تصمیم سازی دولت بسیار مهم است و عده‌ای حرکت دولت که به تعبیر رهبر معظم انقلاب اعاده‌ گفتمان انقلاب است، آن را عقلانی نمی‌دانند.

وزیر دادگستری خاطر نشان کرد: خوشبختانه امید در نگاه رهبری وجود دارد اما در نگاه دیگران دولت نهم غیر عقلانی است. آیا اساساً دولت اسلامی با عقلانیت تمایز و تعارض دارد؟ عقلانیت در نظر آنان به چه معنا است؟

وی با بیان این که چگونه برخی کلیدواژه‌ها، وارد ادبیات سیاسی کشور می‌شود، یادآور شد: پس از دوران دفاع مقدس و در زمان امام خمینی(ره) ادبیات خرد‌گرایی دوباره وارد صحنه سیاسی شد، تعابیر جدیدی به عنوان رهبری خردمندانه، حرکت خردمدار از اول دولت سازندگی در مقالات و ادبیات سیاسی قرار گرفت و در دوران بعدی به شکل دیگری ادامه یافت.

وزیر دادگستری تأکید کرد: با توجه به مخاطبانی که دولت دارد، عده‌ای از آن سوی، بحث عقلانیت را در دولت مطرح که این دوره را دوره دینی و غیر دینی بدانند و همچنین دولت را به خرافه‌گرایی متهم می‌کنند تا در بخش دیگری با حساسیت‌های عمومی بر خرافه‌گرایی بیافزایند و با شایعه پراکنی‌ها کسانی را که می‌خواهند دینی عمل کنند، آ‌نها را درون قایق‌های خرافه بدانند.

وی ادامه داد: برخی سعی دارند، عاملان دستورات دینی را آدم‌هایی که از دین فهم درستی ندارند، نشان دهند و همچنین به تضعیف پایه‌های حکومت اسلامی و دینی بپردازند.

الهام خاطر نشان کرد: این عده به دنبال این هستند که در ذهن متشرعین جامعه که قائل به حکومت دینی و کارآمدی نظام دینی هستند، تردید‌های عملی ایجاد کنند و متشرعین دینی که رفتار و عمل دینی از دولت انتظار دارند، در ذهن آنها این تردید‌ها را تقویت ببخشند.

وی یادآور شد: گاهی به گونه‌ای این دولت را جلوه می‌دهند که دولت و شخص آقای احمدی‌نژاد، مبانی اسلام منهای روحانیت را در تفکر خود دارد و به دنبال حذف روحانیت است.

سخنگوی دولت اظهار داشت: زمانی با تقابل در برابر مراجع تقلید و علمای بزرگ و گاهی در نقطه‌ای که در کمال ناجوانمردی است، با تقابل با رهبری اختلاف‌ها میان دولت را دامن می‌زنند.

وی بیان داشت: علائمی نشان می‌دهد که عده‌ای به صورت پنهان و مرموز، به صورت جدی باور و اعتقادات نسل جوان را نسبت به ولایت فقیه و شخص رهبری مسأله‌دار می‌کنند.

وزیر دادگستری افزود: ما این القائات را در برخی جوانانی که خواستگاه تغذیه فکری آنها احزاب و جمعیت‌ها هستند، نسبت به اصل رهبری و بحث رهبری می‌بینیم، این عارضه سبب نگرانی در متشرعین شده است.

وی در ادامه تأکید کرد: با همه دشمنی‌ها که وجود دارد، برخی در تلاش‌اند که اختلاف‌ها میان حوزه و دانشگاه را که در زمانی کم‌رنگ شده بود، افزایش دهند، در حالی که از جایگاه و پایگاه روحانیت و دانشگاه در همه بخش‌ها استفاده می‌شد.

سخنگوی دولت اظهار داشت: گاهی برخی با القائات بی‌توجهی به مبانی اداره کشور، ‌عدول از قانون و ‌عدول از چشم‌انداز، دولت را به قانون‌شکنی متهم می‌کنند.

وی اضافه کرد: متأسفانه موجی از مسائل توأم با شایعه پراکنی‌های مختلفی را در عرصه‌های سیاسی، اقتصادی و بین‌المللی شاهد هستیم.

الهام اظهار داشت: برخی مواقع از سوی یک شخصیت از خواص این جامعه نسبت به تهدیدهای امریکا اظهار نگرانی می‌شود و آن را یک خطر جدی پیش رو مطرح می‌کنند، در حالی که این‌ بیان، نوعی خالی‌کردن دل‌ها برای مقابله و ایستادگی است.

وزیر دادگستری اظهار داشت: زمانی که دولت در عرصه‌ اقتصادی و هرگونه تدبیر برای حل مشکلات اقتصادی مردم وارد شود، آن را بی‌کفایتی و خالی‌کردن ذخایر ارزی و هر موقع به زیر ساخت‌های اقتصادی کشور توجه می‌کند، سرمایه‌گذاری عظیم و جدی آن را تورم‌زایی تلقی می‌کنند.

وی ادامه داد: امکان ندارد دولت در راستای مبانی و اصول سیاسی، اجتماعی و اقتصادی حرکت‌ کند و هاله تهاجم‌ها اطراف آن را از این جایگاه نگرفته باشد.

الهام اظهار داشت: امروز آقای احمدی‌نژاد به شکل خاص در تدارک برنامه پنج‌ساله بعدی کشور به سمت حوزه‌های علمیه است و در تبیین مسائل با روح اسلامی و فرهنگ اسلامی و ادبیات و واژه‌های اسلامی توجه دارد.

وی تصریح کرد: دولت به دنبال این است که برنامه‌ها، سازماندهی شده و بنیان خاص داشته باشد و در حوزه اقتصاد، اصلاح نظام بانکی و پرهیز از افتادن در نسخه‌های سرمایه‌داری برای رفع مشکلات و سازمان‌دادن نظام اقتصادی با اعتقاد بر جوامع اسلامی است.

سخنگوی دولت تأکید کرد: توجه به جایگاه خطیر روحانیت در ذهن احمدی‌نژاد آشکار شده است، به گونه‌ای که در همه سفرهای استانی، به صورت ویژه‌ای با نشست‌های دائم و مستمر با علما این موضوع را پیگیری می‌کند.

الهام اظهار داشت: دولت توجه ویژه‌ای به سرمایه‌گذاری، با ترویج حوزه‌های علمیه بدون کم‌ترین دخالت در کار عملی و علمی آنها داشته است و توجه به فرهنگ دینی به عنوان روح جاری در همه حوزه‌های دینی آموزشی نظام خانواده و تربیتی و تعامل با مردم همه مبتنی بر گفتمان حقیقی دینی انقلاب است.

وی در ادامه خاطر ‌نشان کرد: امروز باید به این نقطه‌نظر‌ها بپردازیم که چالش ما چالش عبور از این موانع است، فشار‌های خارجی سیاسی به این سو می‌رود که هر کس غیر از احمدی‌نژاد باشد و در داخل هم به تشکیک و تردید در این مسأله دامن می‌زنند.

وزیر دادگستری در پایان اظهار داشت: نباید توقع عصمت را در دولت داشت، دولت از آسمان نیامده است،‌ دولت دارای اشتباه است و گاهی ممکن است، اشتباه‌های مهمی هم در آن دیده شود زیرا هر شخصی دارای اشتباه است اما باید برآیند کار و برآیند تصمیم‌سازی را باید دید و این روند باید در راستای آرامش فکری رهبری و دینی کشور باشد.

دسته ها :

دانشجویان بسیجی دانشکده خبر از نمایندگان مجلس خواستند که تحقیق و تفحص از سیاست خارجی دولت اصلاحات را در دستور کار خود قرار دهند.

در این بیانیه که نسخه ای از آن در اختیار گروه سیاسی ایرنا قرار گرفت ، خطاب به نمایندگان مجلس شورای اسلامی آمده است: این روزها انتشار سخنان دنیس راس مشاور روسای جمهوری پیشین آمریکا موجی از نگرانی و خشم را در میان نیروهای معتقد به ارزش‌های انقلاب اسلامی برافروخته است. "او که در سخنان خود پرده از اتفاقی مهم و تامل برانگیز در سیاست خارجی سالیان گذشته جمهوری اسلامی برداشته، مدعی شده است: "تاریخ نشان داده حکومت ایران در مقاطعی در قبال فشار سیاسی بین‌المللی جواب سیاسی دلخواه را داده است برای مثال در سال 2003 پس از نابودی ارتش عراق توسط نیروهای آمریکایی، دولت وقت از طریق سفیر سوییس در ایران پیامی به واشنگتن ارسال کرد تا با این کار نگرانی‌های آمریکا را درباره برنامه‌های تسلیحاتی تهران و حمایت ایران از حزب‌الله و حماس تا حدی تخفیف دهد."

در این بیانیه اضافه شده است: این نامه که خبر ارسال آن از سوی معاون وقت وزارت خارجه دولت اصلاحات به صورت جسته و گریخته انتشار یافته بود، امروز در حالی توسط مقامات آمریکایی تایید می‌شود که در ادبیات حاکم بر آن، جز نشانه‌های تحقیر ملت بزرگ و استکبارستیز ایران و تغییر دیپلماسی عزت‌مدارانه و انقلابی به دیپلماسی باج‌دهی آن هم توسط دولتمردان دولتی به نام اصلاحات را نمی‌توان یافت.

"در روزهایی که سیاستمداران عرصه خارجی ما فرش قرمز برای شیطان بزرگ پهن می‌کردند و برای مذاکره لحظه‌شماری می‌کردند و حداکثر توان خود را برای "تنش‌زدایی" با دشمن شماره یک ملت ایران بکار می‌بستند، آمریکایی ها برای اولین بار کشور و ملت ما را محور شرارت خواندند و جواب هواداران رخنه کرده در دولت اصلاحات را با انگشت‌نگاری ایرانیان و توهین به آنان و افزایش فشار بر کشور برای چشم‌پوشی از حق مسلم فناوری هسته‌ای دادند."

در این بیانیه خاطرنشان شده است: اما این نامه تنها برگ از سیاهی‌های کارنامه دوم خردادی‌ها در مقام کشورداری نیست، چنانکه دیپلماسی شرم‌آور این دولت در زمینه پرونده هسته‌ای که ارمغان آن دو قرارداد ننگین سعدآباد و پاریس بود، هرگز از ذهن دلسوزان میهن، انقلاب و نظام پاک نخواهد شد.

"دیپلماسی هسته‌ای دولت اصلاحات تا آنجا پس رفت که همه تاسیسات هسته‌ای کشور را به تعطیلی کشاند و حتی برای "اعتمادسازی" با دشمنان این ملت، به تعطیلی فعالیت‌های تحقیقی و غیرمرتبط همچون یوسی‌اف اصفهان نیز تن داد و این همه نه تنها اعتمادی نساخت که پس از دو سال باز هم این قدرت‌های زورگو بوددن که حریص‌تر شدند و این غرور ملت بود که پایمال شد.
چنانکه رهبر انقلاب در بیاناتی در همین زمینه فرمودند: "من همان وقت هم در جلسه مسئولان – که از تلویزیون پخش شد – گفتم اگر چنانچه بخواهند به این روند مطالبه پی در پی ادامه بدهند، بنده خودم وارد میدان می‌شوم؛ همین کار را هم کردم. بنده گفتم که بایستی این روند عقب‌نشینی متوقف شود و تبدیل بشود به روند پیشروی، و اولین قدمش هم باید در همان دولتی انجام بگیرد که این عقب‌نشینی در آن دولت انجام گرفته بود؛ و همین کار هم شد." (13/10/86 در جمع دانشجویان یزد)"

بیانیه دانشجویان می افزاید: اما همه چیز به اینجا ختم نشد چنانکه چندی بعد و در دوران حاکمیت دولت اصولگرای نهم، پرده از "ارایه اطلاعات به بیگانگان" آن هم در موضوعات هسته‌ای و توسط یکی از اعضای ارشد تیم هسته‌ای دولت اصلاحات برداشته شد. جرمی که در نهایت با پیگیری دولت نهم و حمایت جریانات عدالت‌خواه منجر به صدور حکم مجرمیت برای این دیپلمات دولت اصلاحات شد.
"و به راحتی با کمی کنکاش در اخبار دوران اصلاحات می‌توان نمونه‌های دیگری از این اتفاقات ناگوار را در عرصه سیاست خارجی فهرست کرد. وقایعی همچون بی‌تدبیری در ماجرای اشغال افغانستان و از دست دادن عرصه فعالیت‌ در این کشور برادر و همسایه و..."
در این بیانیه تاکید شده است: طبق اصل 76 قانون اساسی که تصریح می‌کند "نمایندگان حق دارند در تمام امور کشور به تحقیق و تفحص بپردازند"، ما دانشجویان بسیجی دانشکده خبر ضمن محکوم کردن دیپلماسی ذلت‌بار دولت اصلاحات، از نمایندگان مجلس شورای اسلامی می‌خواهیم با استفاده از توان نظارتی که قانون اساسی در اختیار ایشان قرار داده است، با تحقیق و تفحص از سیاست خارجی دولت اصلاحات، زوایای دیگر سیاست‌های ناشیانه و غیرمدبرانه مدیران وقت دستگاه دیپلماسی کشور را بر همه ملت ایران روشن نمایند تا ناقضان حقوق مسلم ملت ایران در آینده‌ای نزدیک در دادگاهی صالحه به سزای اعمال خود برسند."

دسته ها :

سال ها پس از آن که سعید حجاریان در جایگاه تئوریسین جبهه اصلاحات، جنبش دانشجویی را «حرف مفت» خواند، محمدرضا تاجیک مشاور سید محمد خاتمی هم تأکید کرد که جنبش دانشجویی دارای «اغتشاش فکری» است.

تاجیک که در جمع دانشجویان حزب مشارکت سخن می گفت، اظهار داشت: «این جریان با موج روشنفکری حرکت می کند و گفتمان مسلط آن، روشنفکری است».

وی با طرح این سؤال که جنبش دانشجو در کجا، در شأن و منزلت خود عمل کرده است؟ تصریح کرد: هر زمان روشنفکران منفعل شدند، این جریان هم به انفعال کشیده شد و اجازه سخن گفتن، تولید فکر و اندیشه اش را به دیگران واگذار کرد.

دسته ها :
با نزدیک شدن به پایان اولتیماتوم کروبی مبنی بر اینکه "تا 20 آذر ماه کسانی که قصد کاندیداتوری دارند، فرصت دارند که علاوه بر اعلام کاندیداتوری خود، قبول شورای حکمیت را اعلام کنند و اگر بعد از 20 آذر ماه اعلام کاندیداتوری کند، در صحنه باقی می‌مانم و به هیچ وجه کنار نخواهم رفت"، حامیان کاندیداتوری خاتمی بلافاصله تلاش کردند موضوع شورای حکمیت را در حد یک پیشنهاد تقلیل دهند و تأکید کنند خاتمی تا هر زمانی که بخواهد برای اعلام کاندیداتوری زمان دارد.

عبدالواحد موسوی لاری وزیر کشور در دولت سابق و رئیس ستاد انتخاباتی اصلاح طلبان، گفت: عدم اعلام کاندیداتوری به شورای حکمیت تا 20 آذر ماه به معنای بر هم خوردن ائتلاف اصلاح طلبان نیست.

همچنین محسن میردامادی که روز گذشته برای دومین بار به عنوان دبیرکل حزب مشارکت انتخاب شد، با اشاره به برخی اظهارات مبنی براینکه طبق بند آخر منشور اصلاحات، 20 آذرماه آخرین مهلت اعلام کاندیداتوری افراد است، اظهارداشت: تاکنون این موضوع که کاندیداها باید تا 20 آذرماه حضور خود را اعلام کنند، به تصویب نرسیده است.

وی تصریح کرد: اعلام کاندیداتوری افراد تا 20 آذرماه تنها یک پیشنهاد است که هنوز به تصویب نرسیده است.

میردامادی آب پاکی را روی دست کروبی و حامیانش نیز ریخت و در پاسخ به این سؤال که آیا اعلام زمان حضور دیرهنگام خاتمی به ضرر اصلاح‌‏طلبان نیست، خاطرنشان کرد: آقای خاتمی هر موقع بگوید که می‌‏آیم، دیر نیست. اصلاً خاتمی بیاید، هر زمان که‌‏می‌‏خواهد بیاید. ما در مورد زمان حضور خاتمی حرفی نداریم.

دبیرکل حزب مشارکت روز گذشته پس از کنگره حزب در اقدامی مشابه حزب اعتمادملی که حدود 2 ماه در بیانیه ای از کروبی برای کاندیداتوری دعوت کرده بود، اعلام کرد کاندیدای حزب مشارکت ایران اسلامی سید محمد خاتمی است وما دیگر منتظر اعلام ایشان برای آمدن نیستیم، از نظر ما آقای خاتمی وارد عرصه‌ انتخابات شده‌اند.

اما در شرایطی که نزدیکان خاتمی، در حال تقلیل شورای حکمیت به یک پیشنهاد هستند و گویا اراده ای برای بازی در این زمین ندارند، قائم مقام حزب اعتماد ملی با تأکید بر اینکه پیشنهاد تعیین وقت 20 آذر برای آخرین زمان اعلام رسمی کاندیداها به تصویب اعضای حاضر در این شورا رسیده است، به آنها توصیه می کند در کار جمعی باید اقلیت تابع اکثریت باشند.

همچنین محمدرضا خباز که به همراه محمدباقر ذاکری از حزب اعتمادملی در جلسات مجمع روحانیون مبارز شرکت می کند، با اشاره به این ضرب المثل که «شتر سواری دولا دولا نمی شود» و با کنایه به خاتمی گفت: کاندیدا یا باید بیاید یا اینکه آهسته بیاید و برود که از نظر سیاسی منطقی نیست، باید جسارت داشته باشد تا در بوته نقد قرار گیرد و شورای حکمیت که پیشنهاد آقای کروبی است در نهایت یک کاندیدای واحد را انتخاب خواهد کرد.

رئیس دفتر حزب اعتمادملی در حالی که تأکید داشت مردم نباید نسبت به اتحاد اصلاح طلبان دلسرد شوند، مخالفان پیشنهاد شورای حکمیت را حزب گریز و حزب ستیز خواند و ادامه داد: اگر قرار است فقط نظر آقایان اعمال شود چه نیازی به برگزاری نشست بود؟

وی تلویحاً از اینکه خاتمی هنوز نتوانسته است به تصمیم مشخصی برسد، به عنوان یک نقطه ضعف یاد کرد و گفت: اگر حزب سیاسی نتواند طی 4 الی 6 ماه تصمیم بگیرد نشانگر آن است که مجموعه از توان کارشناسی ضعیفی بر خوردار است و همه کشور را فقط از نگاه خودشان ارزیابی می کنند و در حالی که این 6 گروه از اصلاح طلبان ماههاست با برگزاری جلسات تصمیم مشترکی می گیرند، آنان را انکار می کنند و چه بسا در آینده اساسی ترین و دقیق ترین مسایل کشور را نیز انکار کنند.

خباز اظهار داشت: 20 آذر ماه نه تنها زود نیست بلکه باید یکسال پیش مطرح می شد که هم تکلیف کاندیداها و هم دستگاه های نظارتی برای بررسی کاندیدا برای تأیید مطرح می شد و از همه مهمتر تکلیف مردم روشن می شد تا با برگزاری جلسات و سخنرانی ها و ارائه برنامه های کاندیدا آشنا می شدند.

اما سایت حزب اعتمادملی که از روز گذشته برای حمایت از اولتیماتوم کروبی به صرافت افتاده و این گفتگوها را منتشر کرده است، امروز نیز به نقل از حائری رئیس دفتر حقوقی حزب، 20 آذر را نقطه عطفی در رابطه با جریان اصلاح‌طلبی خواند و تهدید کرد: اگر هر گروهی بخواهد آنرا نقض کند، یقیناً ائتلافی شکل نخواهد گرفت. هر کس می‌‌خواهد کاندیدا شود، نه 20 آذر بلکه باید خیلی زودتر خود را معرفی می‌کرد.

وی در ادامه اظهاراتش سعی کرد بر "قاطعیت" و "شجاعت" که به عنوان یک نقطه ضعف در خاتمی و در مقابل نقطه قوت برای کروبی یاد می شود، انگشت بگذارد و گفت: کسی که می‌خواهد رئیس جمهور ایران بزرگ شود باید با شجاعت تمام خود را به مردم عرضه کند تا مردم بتوانند در خصوص مسائلی که ییرامون آن کاندیدا هست ابهام زدایی کنند و بر اساس شناختی صحیح‌تر دست به انتخاب بزنند. نمی‌شود که رئیس جهور با چراغ خاموش وارد شود، بلکه لازمه حضور در انتخابات ریاست جمهوری قاطعیت، صلابت و شجاعت است.

با این حال، 4 روز مانده به پایان اولتیماتوم کروبی، اختلاف اصلاح طلبان اوج گرفته و بعید به نظر می رسد تا این تاریخ، خاتمی اعلام کاندیداتوری کند. اگرچه برخی حامیان نامزدی خاتمی معتقدند، حضور کروبی به عنوان یکی از نامزدهای انتخابات، نه تنها به ضرر خاتمی نیست بلکه به نفع وی و به ضرر احمدی نژاد خواهد بود چراکه با توجه به ترکیب آرا در انتخابات 84، پایگاه رأی کروبی بیش از آنکه با خاتمی اشتراک داشته باشد، به احمدی نژاد نزدیک است.

دسته ها :

متن زیر حاصل گفتگوی نشریه حریم با دکتر احمدی نژاد در سال 80 است. برخی مواردی که در این گفتگو به آن اشاره شده است مربوط به شرایط روز دفتر تحکیم وحدت است و از آنجایی که احمدی نژاد جزء مؤسسین این دفتر بوده است، از خاستگاه تشکیل و مقایسه با وضعیت موجود آن سخن گفته است.

همچنین در این گفتگو مرزبندی های شفاف استاد دانشگاه آن روز و رئیس جمهور امروز با جریان های لیبرال بیان شده است. به مناسبت 16 آذر، روز دانشجو متن کامل این گفتگو در ادامه آمده است:

حوادث اخیر حاکی از این است که دفتر تحکیم وحدت متأسفانه دارد پیوندهایی را با جریان مشکوک برقرار می کند، به طور آشکار با نهضت آزادی بعد از حادثه کوی دانشگاه هم که بسیاری از پرده ها برافتاد و در واقع پشت پرده اجمالی این جریان نشاده داده شد. برداشت ها و باورهای شما نسبت به حرکت هایی که اخیراً تحت عنوان دفتر تحکیم دارد شکل می گیرد چیست؟

توجه داشته باشید که اساساً دفتر تحکیم وحدت برای صیانت از جریان دانشجویی در مقابل جریانات انحرافی تشکیل شد. اول انقلاب جریان التقاطی که گروه منافقین و جنبش مسلمانان مبارز تبلور آن بودند و همین طور گروه های لیبرال که در رأس آنها نهضت آزادی بود، اینها حضور داشتند، انجمن های اسلامی به عنوان پیروان حرکت اسلام ناب و پیگیری تحقق حاکمیت دینی ناب در مقابل جریانات انحرافی تشکیل شد، چون آنها گروه های بسیار سازمان یافته ای پشت شان بود، انجمن های اسلامی به تنهایی از توان کافی برای حفظ خودشان و مقابله با طراحی های آنها برخوردار نبودند. برای اینکه این توان را افزایش بدهند، دور هم جمع شدند و چیزی به نام دفتر تحکیم را تأسیس کرند که این انجمن ها در ساختار تحکیم نیروهایشان را روی هم بریزند، تعامل بکنند، پشتیبانی بکنند از همدیگر و بتوانند از مسیر اصلی انقلاب در مقابل انحرافات دفاع کنند.

اساسنامه ای هم که تنظیم شده دقیقاً همین است، یعنی در اساسنامه اهداف دفتر تحکیم، پیگیری حاکمیت دینی و استقرار حکومت اسلامی، البته از دیدگاه حضرت امام و رهبری و مقابله با کلیه جریانات انحرافی درج شده است.

اینکه می فرمایید یک سری حرکت هایی اخیراً دیده می شود، اولاً این حرکت ها را باید باز کنیم. شاید منظور شما این اعلامیه ای است که اخیراً به نام دفتر تحکیم و شورای عمومی انجمن های تهران صادر شده است.

اولاً در اساسنامه تحکیم، چیزی به نام شورای عمومی تهران وجود ندارد. یک شورای عمومی هست، آن هم همه انجمن های سراسر کشورند و این شورای عمومی تهران هویت واقعی ندارند. پس این یک اشکال که اصلاً خلاف اساسنامه است، ثانیاً بعضی از این انجمن ها در شرایط فعلی اصلاً شورای مرکزی ندارند، رسمیت ندارند، از جمله انجمن اسلامی علم و صنعت، خوب اینها 2 دفعه انتخابات کردند و انتخابات شان باطل شد، یعنی هم از خود دفتر تحکیم وحدت مرکزی آمدند و هم از هیأت 3 نفره داخل دانشگاه نظر دادند که این باطل است. حالا به هردلیل، بنابراین شورای موجه رسمی وجود ندارد. چطور امضا می کنند، اعلامیه می دهند.

نکته سوم اینکه قراربود جریان دفتر تحکیم حامی اسلامی ناب و حاکمیت دینی و خط ولایت باشد، اما موضع گیری در مقابل حرکت اصیل انقلاب، یعنی جدا شدن از اساسنامه و قطعاً حرکتی غیرمشروع و برخلاف اساسنامه.

نکته چهارم اینکه مجموعه ای که امروز به نام دفتر تحکیم فعالیت می کنند، اینها نماینده جریان مذهبی در دانشگاه نیست. البته اینهایی که این اطلاعیه را دادند، نه اینکه اصل دفتر تحکیم، این کسانی که در شوراهای انجمن های اسلامی دانشگاه های تهران به اصطلاح نفوذ کردند و حضور دارند، اینها به هیچ وجه نماینده جریان مذهبی در دانشگاه نیستند.

نکته آخر اینکه این مجموعه به هیچ وجه نماینده افکار عمومی دانشگاهی ها هم نیست، یعنی وقتی که بررسی می کنیم، اینها تلاش می کنند با هزار تبلیغات و حتی بعضی از رسانه های بیگانه هم از آنها حمایت می کنند، تجمع می گذارند در دانشگاه امیرکبیر، از 30 هزاردانشجو که در تهران هست، خودشان 700، 800 نفر جمع می شوند، آنها هم بعضی هایشان دانشجو نیستند، با انگیزه های دیگر آمدند، نمایندگان مجلس تعدادی آمدند، از احزاب مدعی آمدند، اینها شدند حدود 800 نفر، این نشان می دهد که اینها نماینده افکار عمومی دانشجویان هم نیستند. بنابراین باید راجع به چنین پدیده ای صحیت کنیم که اکنون این مسائل و مشکلات دورش هست، این که می فرمایید انحراف درست شده است.

در صحبت هایتان اشاره کردید که اساس دفتر تحکیم وحدت بر پایه رفتارهای اسلامی انجمن های اسلامی شکل گرفت، با عنایت به اینکه رفتارهای اسلامی و انجمن های اسلامی مسبب تشکیل و تأسیس این دفتر بودند، چه عواملی سبب این شد که بعضی از دوستان، بعضی از اعضا از تحکیم وحدت فاصله گرفت؟ چه عواملی باعث شد که ریزش هایی در دفتر تحکیم به وجود بیاید؟

این را باید یک مقدار عمیق تر بررسی کنیم. چندعامل به نظر من باعث شد که این وضعیت امروز در شورای جعلی عمومی تهران به وجود بیاید، چون من معتقد نیستم که کل انجمن های اسلامی که عضو تحکیم هستند یا آن حرکت اصلی دفتر تحکیم این مقدار دچار مسأله باشد.

یعنی آن هسته مرکزی اصلی خود را حفظ کرده؟

در حرکت عمومی آن هنوز جریانات ارزشی و انقلابی حضور مؤثر دارد، چقدر تلاش کنند؟ اما بعضی از انجمن های اسلامی ما دچار آسیب شده اند، آسیب نفوذ. نفوذ کسانی که می خواهند از گذشته پر افتخار حرکت دانشجویی استفاده بکنند که درواقع هویت آنها، هویت مذهب و دینی است، اما علیه اهداف گذشته، یعنی از آن شخصیت و آن اعتبار استفاده کنند جهت زدن ریشه های همان اهداف. این را ما می گوییم نفاق.

باید برگردیم به سال های 63، 64. این سالها تازه این دسته بندی های سیاسی در کشور ما داشت شکل می گرفت. چپ و راست و... بعضی از جریانات سیاسی آن زمان برای پرکردن خلأ پایگاه اجتماعی شان نیازمند حرکت دانشجویی بودند. اینها آمدند سراغ انجمن های اسلامی و تحکیم. حمایت هم شدند از طریق سازمان ها، آمدند داخل تحکیم. در واقع یک نوع تصفیه ای را انجام دادند. افرادی آمدند وارد شدند، حتی کسانی که دانشجو نبودند. آمدند و با استفاده از فضایی که آن روز بود، شرایط جنگی بود و خیلی ها رعایت بسیاری از مسائل را در رقابت های سیاسی می کردند، آمدند و گرفتند. یا این نیست که از عنوان دفتر تحکیم، از قدرت دانشجویی، در معادلات سیاسی داخل حزبی و کسب قدرت تا حدی حاضرند اصول را فدا کنند، دیگر از این مرحله بالاتر نمی روند. به هرحال آنها هم الآن دارند یک عکس العمل هایی نشان می دهند که آن هم بی تأثیر نیست، اما به هرحال دانشجو از آنجایی که جوان است و پاک و آرمانخواه است، خلاصه متوجه نفاق خواهد شد و آن را پس خواهد زد، همیشه همینطور بوده است. این حرکت نفوذی نفاق چون در درون خودش یک تناقض اساسی دارد، نمی تواند ادامه بدهد.

خلاصه از یک طرف می خواهد از عنوان انجمن اسلامی که دارای اعتبار دینی و اعتبار انقلاب اسلامی است، استفاده بکند، از یک طرف می خواهد زیر آب همه اینها را بزند. این را نمی تواند ادامه بدهد، چون این تناقض معنایی یک جایی باید حل بشود. من فکر می کنم این عناصر نفوذی به هرحال باید این اسم را از روی خودشان بردارند. اسم خودشان را بگذارند واین طور خواهد شد. به هرحال باید این نهاد مقدس را تحویل صاحبان اصلی اول بدهند.

به هرحال الآن ما مدعی هستیم که جریان نهضت آزادی پیوند محسوسی دارد با تحکیم. آیا نباید خودشان بیایند شفاف بگویند؟

من خودم بیشتر دوست دارم که ما از موضع فکری طبقه بندی کنیم. عناصر لیبرال بی قیدی که اعتقادی به هیچ یک از مبانی ملی و دینی ندارند، برخلاف آنچه که اسم خودشان را ملی و مذهبی می گذارند، حتی به مبانی ملی ما اعتقاد ندارند، چون به هرحال مبانی ملی ما این است که عزیزباشیم در دنیا. چرا ما باید تیول امریکا باشیم؟ چرا باید تابع سیاست های جهانی باشیم؟ ما پایه گذار تمدن بودیم در دنیا، امروز چرا نتوانیم در صحنه های سیاسی اقتصادی حرف بالا را بزنیم؟ چرا وقتی دشمن به ما حمله می کند، نرویم دفاع کنیم؟ خوب اینها که دروغ می گویند ملی. خب، مذهبی هم که هرکس مذهب خودش را خودش تعیین بکند، مثلاً اعتیاد رواج پیدا کند، بگوییم اشکال ندارد، فساد رواج پیدا کند، بگوییم اشکال ندارد، تفسیر شما این است که این فساد است، من نمی دانم. اگر هرکس دین خودش را خودش تفسیر کند، چه چیزی ازدین باقی می ماند؟ این موجب دیکتاتوری است. وقتی شما دین را این جوری نصفش بکنید، در واقع دارید زمینه های دیکتاتوری را مهیا می کنید، این نمی تواند ادامه بدهد.

آیا این موضوع حل خواهد شد؟

من فکر می کنم که حرکت عمومی دانشجویی ما نمی تواند این جریان نفاق را با جریان زبونی در مقابل غربی ها و خودباختگی را برای درازمدت تحمل بکند. در گذشته هم همین طور بود. از متن حرکت دانشجویی، حرکت خودباوری و اتکاء به نفس جوشید و بسیار من امیدوارم که این رویکرد مبارک اتفاق بیافتد. نشانه هایش را ما داریم، می بینیم.

دسته ها :

عضو فراکسیون اصولگرایان مجلس، تخریب ها علیه دولت را ناجوانمردانه خواند و گفت:‌ زمانی که از دایره انصاف خارج شویم، خدمت رسانی به مردم،‌ گداپروری نامیده می شود، در صورتی که همین مدعیان در زمان حکومت خود بیشترین خطا و اشتباه را داشتند.

مهدی کوچک زاده در بازدید از غرفه رجانیوز در نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری ها، درخصوص روز استیضاح کردان نیز گفت: خوشبختانه برنامه ها به گونه ای رقم خورد که کار مملکت در آستانه انتخابات زمین نماند و این از نظر بنده موجب خوشحالی مردم است.

وی ادامه داد: مردم به دنبال این دعواهای سیاسی که بیشتر آنها هم براساس شایعات است، نیستند و تمایلی هم به شنیدن این موضوعات ندارند.

محصولی دارای سابقه روشنی است

وی محصولی وزیر کشور جدید را دارای سوابق روشن دانست و اظهار داشت: آقای محصولی پاسدار بوده و در زمان جنگ تحمیلی نیز فرمانده لشگر بوده است. همچنین سوابقی از جمله فرمانداری، معاون استاندار و از این قبیل مسئولیت ها داشته و از طرفی در حال حاضر به عنوان یک نیروی مورد اطمینان رئیس جمهور نیز هست.

کوچک زاده شایعات پیرامون محصولی را بی پایه و اساس عنوان کرد و گفت: انسان عاقل و متدین براساس آنچه که قطعی است، قضاوت می کند نه براساس شایعات و حدس و گمان. لذا مجلس هم بر همین اساس عمل کرد و در نهایت آقای محصولی رأی آورد.

اموال محصولی به معنای نامشروع بودن آن نیست

وی تصریح کرد: اینکه گفته می شود محصولی از لحاظ مالی امکانات قابل توجهی دارد، باید دید اینها از چه راهی به دست آمده است؟ آیا تحصیل آنها با تکیه بر پست و مقام بوده یا نه برعکس، با جدا شدن وی از پست های نهادی و دولتی و با تلاش و زحمت شخصی، کسب شده است.

نماینده مردم تهران در مجلس اضافه کرد: رأی اعتماد به وزیر، رأی اعتماد به یک نفر است که رئیس جمهور معرفی می کند و اینطور نیست که مجلس را بین دهها گزینه مختلف مخیر کنند لذا مجلس نمی تواند بگوید این نه، یکی دیگر، چون در این صورت 3 ماه دیگر وزارتخانه باید درانتظار وزیر بماند.

معطل ماندن وزارت کشور بیش از این، به صلاح نبود

به گفته وی معطل گذاشتن وزارت کشور به ضرر کشور است و حاصلی نخواهد داشت.

برخی از حاکمیت خط معتقد به انقلاب خوشحال نیستند

کوچک زاده رواج مباحث جنجالی را به یک جریان سیاسی خاص منتسب دانست و اظهار داشت: ‌این افراد از حاکمیت خط مؤمن و معتقد به انقلاب و امام، خوشحال نیستند.

دولت نهم برای مردم و رهبری آرامش آورده است

نماینده مردم تهران در مجلس با بیان اینکه دولت نهم برای مردم مؤمن و مسلمان و همچنین رهبر انقلاب، آسایش خیال فراهم کرد، گفت:‌ مهم این است که اصل خطی که دولت طی می کند، صحیح و منطبق بر آرمان ها است و اگر ضعف هایی هم وجود دارد، طبیعی است و اینکه برخی در پی آن هستند تا این مشکلات را برجسته کنند، مطمئناً با اصل این خط مشکل دارند.

اکثر نمایندگان بنای تقابل با دولت را ندارند

وی افزود: آن کسانی که در بیرون از مجلس ستاد زده اند و در پی ایجاد تقابل دولت و مجلس هستند، دنبال بهانه و مستمسک هایی مثل ماجرای مشایی می گردند. به تعبیر دیگر، یک جزء را نشانه می گیرند و به کل نسبت می دهند اما نمی گویند همین دولت بود که بحث محو اسرائیل از صفحه روزگار را مطرح کرد و همین دولت بود که سخن امام در رابطه با اسرائیل را زنده کرد.

بنا بر شهادت رهبری، دولت نهم کشور را در ریل انقلاب قرار داد

کوچک زاده در همین رابطه بیانات رهبر انقلاب را یادآور شد و گفت: ایشان می فرمایند در این دولت بود که پرچم ارزش های انقلاب و آرمان های امام برافراشته شد و در همین دولت بود که شعار عدالت محوری و عزت ملی مطرح شد. خط اصلی و کلی این دولت خطی است که انقلاب را در جهت صحیح خود حرکت می دهد. برخی از وجود چنین مسئله ای ناخرسند هستند و امیدوارم که مجلس در دام این افراد نیافتد.

نباید بهانه به دست کینه توزان به امام داد

وی مواضع دولت را روشن خواند و گفت:‌ همانطور که رئیس جمهور تأکید کرد مواضع دولت از طریق سخنگو و همچنین شخص ایشان اعلام می شود و نباید در این شرایط حساس، بهانه به دست افرادی که کینه در دل دارند، ‌داد.

شیخ الوزرای دولت های قبل برای رفع وابستگی به بنزین وارداتی هیچ کاری نکرد

این نماینده مجلس در بخش دیگری از اظهاراتش به بی توجهی برخی گروه ها و افراد نسبت به فرمایشات و توصیه های رهبری مبنی بر خودداری از بی بند و باری در اظهارنظر علیه دولت اشاره کرد و گفت: باید سؤال کرد که در کدام یک از دولت های گذشته خطا وجود نداشته است؟ مگر در همین دولت گذشته شیخ الوزرا، وزرات نفت را برعهده نداشت؟ حال بیایند توضیح دهند که چه تلاشی برای عدم وابستگی جامعه به بنزین وارداتی انجام دادند؟

مدعیان اجرای سند چشم انداز صنعت نساجی را نابود کردند

وی همچنین افزود: ببینید چه بر سر صنعت نساجی کشور آورده بودند که بسیاری از کارخانه های نساجی تعطیل شد. آیا آن زمان انحراف از برنامه و دستورالعمل و چشم انداز وجود نداشت؟

به جای انتقاد سازنده قضاوت ناجوانمردانه می کنند

این استاد دانشگاه با بیان اینکه کسانی که ادعای عدم حسن اجرای سند چشم انداز در این دولت را دارند، ابتدا باید از خود حساب بکشند، ادامه داد: به شهادت رهبر انقلاب این دولت پرکارترین دولت پس از انقلاب است. این آقایان چه کاری کرده اند که دولت نهم انجام نداده باشد. پس معلوم می شود در پشت این اظهارات تخریب کنندگان علیه دولت منویات سیاسی و حزبی نهفته است. به جای انتقاد سازنده قضاوت ناجوانمردانه می کنند.

وی علت اصلی نارضایتی تخریبگران را در کوتاه شدن دست هایشان از پست و مقام و منابع سرشار دانست و گفت: طبیعی است با این وضع به جای انتقاد سازنده، ‌قضاوت ناجوانمردانه می کنند و دولت را تخریب می کنند و این بی بند و باری که رهبری روی آن تأکید می کنند، یکی از مصادیقش عدم قضاوت براساس موهومات است.

صدای پای فاشیزم نیآمد، سند چشم انداز را بهانه کردند

وی تخریب احمدی نژاد را از ابتدای ریاست جمهوری وی دانست و اظهار داشت: از همان زمان که این دولت هنوز سرکار نیامده بود و بحث انتخابات مطرح بود، فریاد این بلند شده بود که صدای پای فاشیزم به گوش می رسد. ولی هیچکدام یک از اینها محقق شد. وقتی دیدند به این اهداف نرسیدند، به بهانه عدول از برنامه چهارم و سند چشم انداز قصد تخریب دولت را دارند.

عزت ملی در دولتهای قبل از بین رفته بود

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس گفت: رهبر انقلاب تأکید دارند در این دولت عدالت برقرار شد، در این دولت عزم مبارزه با فساد وجود دارد و در این دولت اعاده عزت ملی شد، یعنی در دولت های گذشته اگر هم عزت ملی وجود داشت، در حال از بین رفتن بود.

مردم معیشت با ذلت نمی خواهند

وی با بیان اینکه مردم حاضر نخواهند شد معیشتشان همراه با ذلت باشد، اظهار داشت: ‌به استناد صریح فرمایشات امام(ره) پنجه در پنجه امریکا انداختن و مقابله با فرهنگ استکباری همراه با گرانی،‌ کمبود، سختی و شهادت است و کسانی که دنبال ریشه های گرانی می گردند، نباید از این موضوع غافل باشند.

کوچک زاده همچنین در پاسخ به متهم کردن دولت به گداپروری توسط رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت:‌ کسانی که می گویند گداپروری کار خوبی نیست، پاسخ دهند که سیاست های تعدیل اقتصادی را چه کسی بنیان گذاشت که این همه گدا در مملکت به وجود آید؟

وقتی از دایره انصاف خارج شویم، خدمت، گداپروری می شود

وی اضافه کرد: وقتی از دایره انصاف خارج شویم، طبیعی است که توزیع سهام عدالت به عنوان بخشی از خصوصی سازی را گداپروری می نامیم.

کسانی که قصد از اکثریت انداختن دولت را دارند، در بیرون از مجلس ستاد زده اند

عضو فراکسیون اصولگرایان مجلس درخصوص اظهارات رئیس جمهور مبنی بر اینکه برخی می خواهند دولت را از اکثریت بیندازند، گفت: همانطور که رئیس جمهور در جلسه رأی اعتماد به‌ آقای محصولی گفت برخی در بیرون مجلس ستاد زده اند تا دولت و مجلس را به تقابل بکشانند. منظور ایشان از آن صحبت نیز افرادی است که در بیرون از مجلس تحرک می کنند.

کسانی که به مقابله با دولت برخاسته اند، همان هایی هستند که دوران مدارا با دولت را پایان یافته اعلام کرده اند

وی تصریح کرد: کسانی که به مقابله با دولت برخاسته اند، همان هایی هستند که دوران مدارا با دولت را پایان یافته اعلام کرده اند و همان ها، بحث از اکثریت انداختن دولت را پیگیری می کنند و از طرفی اگر در این 3 سال مدارا بوده، احتمالاً ‌امروز دیگر باید منتظر کودتا باشیم.

این نماینده مجلس به وظیفه جریان اصولگرا درخصوص جلوگیری از پروژه نادم سازی مردم در مقابل دولت اشاره کرد و گفت: آن کسانی که به شعارها و برنامه های احمدی نژاد اعتماد داشتند، مطمئناً امروز هم پای کار رئیس جمهور ایستاده اند و کنار نخواهند کشید و وظیفه آنها این است که مردم را آگاه کنند.

معاندین به انقلاب هم به رئیس جمهور نامه می زنند

وی ادامه داد: وقتی حق و باطل مشخص نشود، عده ای با عنوان دانشگاهی نامه ای به رئیس جمهور می نویسند و در آن کلیاتی مبهم را مطرح می کنند که مشخص است ازچه جریانی آب می خورد. به عنوان مثل فردی مثل آقای کدیور که عناد مشخص با نظام و امام و ولایت فقیه دارد، این نامه را امضا می کند و این توهین به دانشگاه است.

دسته ها :
X