محمود احمدینژاد گفت: تهمت زنندگان به دولت در جلسات مخفی و حزبی که خبر دقیق و مو به موی آن را در اختیار داریم، گفتهاند در انتخابات باید دولت را با شدیدترین آمار ساختگی به دروغگویی متهم کرد.
به گزارش فارس، محمود احمدینژاد رئیسجمهور طی سخنانی در اجتماع عظیم و پرشور مردم تهران که از میدان انقلاب تا مسجد دانشگاه شریف حضور پیدا کرده بودند، با برشمردن ویژگیهای مردم تهران گفت: مردم عزیز تهران پیشگامان پاکی، عدالت و سرافرازی ملت بزرگ ایران هستند و سلام خدا بر شما انسانهای هوشمند، شایسته و آرمانی که با صلابت در سنگر صیانت از استقلال، عزت و شرف ملت ایران ایستادهاید و سلام بر مردم تهران و همه شما عاشقان که امروز در اینجا حضور پیدا کردهاید.
وی افزود: شما 30 سال است که در سنگر انقلاب در برابر هم مفسدان، مستکبران و زیادهخواهان ایستادهاید و همه خستگیها را تحمل و دشمن را خسته کردهاید.
رئیسجمهور با اشاره به انتخابات ریاست جمهوری دهم گفت: انتخابات در کشور ما مسئله بسیار مهمی است و تنها انتخاب یک فرد نیست بلکه در ایران انتخابات تجمیع همه ارادهها و همتهای بزرگ است و انتخابات برای ملت ایران یک پرش بلندتر به سمت قلههای پیشرفت و تعالی و یک تصمیم سرنوشتساز و یک انتخاب بزرگ است که از سوی ملت شکل میگیرد و مانند کشورهای غربی نیست که 2 الی 3 حزب با استفاده از تبلیغات پیچیده قدرت را در دست میگیرد.
احمدینژاد همچنین ادامه داد: انتخابات در ایران جاری شدن ارادههای ملت در اداره کشور و آینده آن است.
وی با اشاره به صحنه انتخابات امسال تصریح کرد: در انتخابات داوطلبان باید حضور پیدا کنند و برنامههای خود را ارائه کنند و اندیشههای خود را مطرح کنند تا ملت در یک فضای منطقی با مقایسه بین افراد بهترین را انتخاب کنند اما صحنه انتخابات امروز از 3 ماه قبل با شدت بیشتر علیه ملت و برگزیده شما سازماندهی شد و توهینها و اهانتها به اوج خود رسید و معلوم است که صحنه، صحنه رقابت نبوده بلکه سازماندهی یک جنگ روانی علیه ملت است.
رئیسجمهور با اشاره به قانون انتخابات اظهار داشت: بر طبق قانون انتخابات هیچ کس حق ندارد علیه نامزد دیگر سخن بگوید اما آنها همه صحبتهایشان علیه یک نفر بود و طبق قانون باید تبلیغات در 3 هفته مجاز انجام شود اما از 3 ماه قبل آنها تبلیغات را آغاز کردند و بر طبق قانون که نباید به رئیسجمهور توهین شود آنها به رئیسجمهور توهین کردند و این امر جرم است و طبق قانون باید آن فرد مجازات شود و مجازات آن فرد زندان است.
احمدینژاد تأکید کرد: ما نسبت به دیگران هیچ بحثی نداریم و تنها حرف خود را بیان می کنیم و در اینجا خواهم گفت که سؤال این است که چرا آنها به جای یک رقابت منطقی و سالم و ارائه برنامه خود روش تخریب را در پیش گرفتهاید و چرا به جای ارائه برنامه روش جنگ روانی را انتخاب کردهاید.
وی با اشاره به دلایل توهینها و اتهامات برخی افراد علیه دولت بیان داشت: آنها مشاهده کردهاند که اگر وارد بحث کارشناسی با این دولت شوند و آمارهای گذشته و امروز با هم مقایسه شود و عملکرد 3 دولت متحد را در برابر یک دولت به بحث بگذاریم، در هر زمینهای که وارد شوند مشاهده میکنند که عملکرد این دولت افتخارآمیز و قابل مقایسه با آنها نیست و آنها مشاهده کردهاند که در طول 4 سال با حضور آگاهانه ملت و حرکت آنها پشت سر رهبری افتخارات زیادی کسب شده که در دوران این 24 سال اخیر بینظیر است و آنها هیچ نقشی در این افتخارات ایفا نکردند و مدام در مقابل ملت قرار داشتند و این امر را در مسئله هستهای همه به یاد داریم.
رئیسجمهور با اشاره به متحد شدن برخی افراد در داخل با دشمنان خاطر نشان کرد: در ماجرای هستهای وقتی دشمنان با تهدید و تحریم قطعنامه صادر کردند و با شلوغ بازی قصد شکستن اراده ملت را داشتند، این افراد به جای همراهی با ملت کنار دشمن ایستادند و علیه ملت و منافع ملت موضعگیری کردند.
احمدینژاد ادامه داد: زمانی که اولین قطعنامه صادر شد، آنها اعلام کردند که بحران اقتصادی برای ایران ایجاد میکنند و برخی افراد در داخل با ثروتهای انبوه خود وارد بازار مسکن شدند و آن بحران را در این بخش به وجود آوردند و در آن زمان حساس با جوسازی موضوع گوجهفرنگی را به مسئله اول کشور تبدیل کردند.
وی ادامه داد: آنها هر روز با سخنرانیها و تیترهای رسانههایشان میگفتند که ما نیازی به انرژی هستهای نداریم و کشور در خطر است. آنها در حقیقت با بیان این سخنان حرفهای بوش را به زبان فارسی ترجمه میکردند چرا که بوش اعلام کرده بود که انرژی هستهای به ضرر ایران است و شما کارهای مهمتری دارید لذا هستهای را کنار بگذارید و آنها عین همین صحبتهای بوش را در روزنامهها و تریبونها منتشر میکردند و این افرادی که امروز در برابر برادر کوچک شما متحد هستند همین کار را کردند اما ملت ایران با ایستادگی هستهای شد و امروز ایران در حالی هستهای شده است که آنها در این افتخار بزرگ ملت ایران شرکت نداشتند.
رئیسجمهور با اشاره به سومین دلیل تخریبها و تهمتها علیه دولت بیان داشت: اگر در این فضا مقایسهای اتفاق افتاد و معلوم میشد که ملت ایران ظرف 4 سال چه دستاوردهای بزرگی دارند آنها زیر سوال میرفتند و از آنها سوال میشد که شما در آن 16 سال و آن 4 سال چه کردید و کارنامه خود را ارائه کنید و پاسخ دهید که با پول و ثروت مردم و بیتالمال چه کارهایی انجام دادهاید و آنها میدانند که وقتی مردم متوجه شوند که در عرض 4 سال به اندازه دو برابر دولتهای قبل در بخش عمرانی و اقتصادی کار صورت گرفته زیر سوال میروند لذا باید بعد از انتخابات در محضر ملت ایران نسبت به عملکرد خود پاسخ دهند.
احمدینژاد با اشاره به چهارمین دلیل تخریبها و توهینها علیه دولت افزود: روشن است که در چند سال قبل تنها 10 هزار میلیارد تومان سرمایهگذاری صنعتی شد اما در این دولت 50 هزار میلیارد تومان سرمایهگذای صنعتی صورت گرفت و آنها باید پاسخ دهند که وامهای 50،60، 100 و 700 میلیاردی را در اختیار چه کسانی قرار دادهاند و امروز تنها در جنگ روانی با دروغ و تهمت قصد منحرف کردن افراد را دارند.
وی توهینها و تهمتهای آنها علیه دولت را بازگشت به روش هیتلری دانست و گفت: آنها راه اثر بر محیط را میدانستند و آنها با بیان دروغ و تهمت و تکرار آن به طور گسترده آن را به یک اصل تبدیل کردند و آنها از روش مشاور هیتلر استفاده کردند که معتقد بود برای اینکه ذهن و چشم ملت را خیره کنیم باید دروغهای بزرگ را در حجم وسیع در جامعه منعکس کنید تا حافظه تاریخی مردم از بین نرود و حافظه حال حاضر آنها وجود داشته باشد تا بتوانند این حافظه حال حاضر را به سمت هدف مطلوب هدایت کنند و آنها شیوه هیتلری را علیه دولت و ملت بکار گرفتهاند.
رئیسجمهور ادامه داد: آنها با یک نفر کار ندارند و مسئله آنها تنها احمدینژاد نیست بلکه آنها میخواهند از ملت ایران انتقام بگیرند چرا که گناه ملت ایران این است که دست به انتخاب جدیدی زده و منطقه ممنوعه را شکسته و یک نه بزرگ به دروغگویان و مفسدان نشان داده است.
احمدینژاد با بیان اینکه در همه دولتها ضعف وجود دارد خاطر نشان کرد: بحث اینکه در جایی ضعف وجود دارد یا نه مطرح نیست بلکه آنها میخواهند از ملت انتقام بگیرند اما ملت مجددا با یک نه دیگر آنها را به اعماق تاریخ روانه خواهد کرد.
وی با اشاره به جلسات مخفی دروغگویان و تهمتزنان به دولت گفت: آنها در جلسات مخفی و حزبی خود که خبر دقیق و مو به موی آن در اختیار ما است، گفتهاند که در موضوع انتخابات باید دائما حمله کنیم و دولت را با شدیدترین آمار ساختگی به دروغگویی متهم کنیم و آنان امروز دولت را به دروغگویی متهم کردند و از طرف دیگر میگویند تو چرا این قدر شجاع هستی و میگویند چرا تا به این حد به میان مردم و استانها و روستاها میروید؟
احمدینژاد در پاسخ به این افراد گفت: آنها بدانند که دروغگو، خائن و خائن ترسو است و فقط انسانهای بزدل هستند که در اعمال نظرها به دروغ متوسل میشوند و آیا شما مردم در این 4 سال از فرزند کوچک خود ترسی دیدهاید؟ اما بدانید که این دولت متکی به خدا و ملت و زبان ملت است و اگر این ملت ترسو است، دولت او هم ترسو است اما دنیا اعتراف کرده که شجاعترین ملتها ملت ایران است.
رئیسجمهور گفت: آنها یک آمار را جعل کرده و برای مردم به نمایش گذاشتند. سالها را در این آمارها عوض کرده و سال 83 که متعلق به خودشان بود را به حساب این دولت گذاشتند. آنها سالها را یکی پس از دیگری به عقب آوردند تا تناسب بر هم بخورد و نماد پایه را عوض کردند تا اندازه نمودار غیر واقعی بشود.
دکتر احمدینژاد در بخشی دیگر از سخنان خود با اشاره به یکی از افراد توهینکننده به دولت گفت: یکی از همین افراد که امروز به دولت توهین میکند، قرار بود برای یک جلسه به سازمان ملل و بعد از آن به اروپا برود اما به او خبر دادند که برخی میخواهند در برابر محل اجلاس که شما عازم آن هستید، تظاهرات کنند و شعار بدهند و او با شنیدن این حرف سفرش را به آن کشور برای شرکت در آن اجلاس لغو کرد اما بنده از سفر اول تا چهارم، هر بار که رسانههای آمریکایی به صراحت اعلام کردند که اگر احمدینژاد به سازمان ملل بیاید او را بازداشت و محاکمه میکنیم، به نمایندگی از شما ملت پاسخ دادم که آمریکاییها که چیزی نیستند، حتی اگر قدرتهای فاسد، بمبها و سلاحها مهیا شود و بنده را نشانه بگیرد من برای رساندن پیام خود به جهان حتما در این اجلاس شرکت خواهم کرد.
وی با ذکر یک خاطره اظهار داشت: حتی در سفر اول به آمریکا، وزیر خارجه دولت قبل پیش من آمد و گفت که آیا میخواهی در نشست سازمان ملل شرکت کنی و زمانی که پاسخ مثبت از من شنید گفت که آنها گفتهاند که تو را زندانی میکنند و تظاهرات به راه میاندازند، لذا توصیه میکنم که شما در این اجلاس شرکت نکنید، اما من به آن شخص به نمایندگی از شما ملت، همان پاسخ بالا را دادم.
رئیس شورای عالی امنیت ملی با اشاره به سخنرانی در دانشگاه کلمبیا گفت: در این دانشگاه یکی از مسئولان آمریکایی در تلویزیون گفت که رئیس دانشگاه اشتباه کرده و ما احمدینژاد را دستگیر و مجازات میکنیم و این امر به حدی بود که برخی به من گفتند که این جلسه را لغو کن و من به او پاسخ دادم که آنها صدها دروغ علیه من را منتشر میکنند، لذا باید به آنجا برویم و مطمئن باشید که پیروزی برای ملت ایران خواهد بود.
رئیسجمهور با اشاره به عمل خلاف برخی کاندیداها در مناظرهها و صحبت از کاندیدای غائب، گفت: چون آنها خلاف قانون عمل کردند من امشب به مدت 45 دقیقه در مورد توهینها و تهمتها با مردم صحبت خواهم کرد و در موردی صحبت خواهم کرد که آنها یک نمونه آمار را جعل کرده و برای مردم به نمایش گذاشتند و سالها را در این آمارها عوض کردند و سال 83 که متعلق به خودشان بود را به حساب این دولت گذاشتند و سالها را یکی پس از دیگری به عقب آوردند تا تناسب بر هم بخورد و این نماد پایه را عوض کردند تا اندازه نمودار غیر واقعی بشود، که من در صحبت امشب این موضوع را تشریح خواهم کرد.
احمدینژاد در ادامه سخنان خود با اشاره به ارائه پرونده تحصیلی جعلی یکی از توهینکنندگان به دولت گفت: من در مناظره یک مدرک تحصیلی را نشان دادم و به آن فرد گفتم که آیا آن را می شناسی یا نه؟ و حتی از او اجازه گرفتم تا آن پرونده را تشریح کنم و بیش از دو بار سوال خودم را پرسیدم و او جواب مثبت داد، اما زمانی که فهمید آن پرونده برای خانم اوست، ناراحت شد در حالی که اگر آن پرونده برای یک خانم دیگری بود، او ناراحت و عصبانی نمیشد.
وی افزود: تمام حرف من این بود که مگر میشود یک نفر قبل از اینکه فوق لیسانس بگیرد وارد مقطع دکترا شود و همزمان که کارمند است، در 2 رشته فوق لیسانس بگیرد و این امر خلاف قانون است و من این موضوع را امشب به طور کامل تشریح خواهم کرد.
رئیسجمهور با اشاره به هیئت علمی بودن خود گفت: من عضو هیئت علمی با پایه 21 سال هستم و می دانم که عضو هیئت علمی شدن مراحل مختلفی دارد و باید آن فرد چند سال مقاله و کتاب بدهد تا بتواند مربی شود و بعد از آن باید 5 سال زحمت بکشد و کار علمی و پژوهشی انجام بدهد و ارزیابی بشود تا استادیار شود و باید چند سال بعد از آن مقاله علمی و کتاب بنویسد تا بعد از 5 سال بتواند دانشیار شود و قانون این است که فردی که میخواهد استادیار بشود باید دکترا داشته باشد.
احمدینژاد در ادامه اظهار داشت: چه طور است که یک خانم در مدت کوتاهی و بعد از دریافت فوق لیسانس، بلافاصله استادیار و کمتر از دو سال رئیس دانشگاه می شود و چه طور است که خانمی ظرف 3 سال فوق لیسانس و دکترا را دریافت میکند و هم استادیار و رئیس دانشگاه میشود و این امر تماماً خلاف قانون، تبعیض و رانتخواری است.
وی خطاب به دانشگاه آزاد گفت: در دانشگاه آزاد صدها هزار دانشجو در حال زحمت کشیدن هستند و آنها شب تا صبح تلاش میکنند تا لیسانس و دکترا بگیرند و از خواب و خوراک خود میزنند، چگونه است که در یک دانشگاه برای برخی نورچشمیها بدون اینکه در کنکور شرکت کنند یا سر کلاس بروند مدرک دکترا داده میشود؟ با دادن این مدارک، به تحصیلات اساتید و دانشجویان زحمتکش آسیب میزنند و من دهها هزار نامه از دانشجویان و خانواده آنها دارم که از شهریه سنگین گله کردهاند و حرف من این است که این شهریه برای دانشجو و استاد دانشگاه است و برخی به چه حقی این پول را صرف انتخابات و عرصههای سیاسی میکنند؟
رئیسجمهور با اشاره به توزیع سیدی های تخریبی علیه وی گفت: میلیونها سی دی علیه من به عنوان 90 سیاسی منتشر کردهاند که محل چاپ و تکثیر آنها معلوم است و آنها با بریدن مطالب در این سی دی میخواهند مرا خرافاتی جلوه دهند و درحالی که ما از امام زمان و پیامبران اسم میبریم، میگویند که ما خرافی هستیم اما خود آنها به یک تکه پارچه متوسل میشوند.
احمدینژاد با اشاره به انتشار برخی بروشورهای تخریبی علیه دولت گفت: آنها نموداری منتشر کردند و من را به هزار فامیل متهم کردهاند و پاسخ این است که ما عجب باجناقهای جدیدی پیدا کردهایم ! یک زمانی میگفتند که من داماد آیتالله یزدی و جنتی هستم اما همه میدانند که آیتالله جنتی اصلاً دختری ندارد که من داماد او باشم و پدر همسر من سیدی بود که در سال 72 در اثر یک سانحه رانندگی دار فانی را وداع گفت و آنها در تهمتی دیگر به من میگویند احمدیمقدم و زریبافان و چند نفر دیگر باجناق من هستند، اما بنده تنها 3 باجناق دارم یکی در کارخانه شیر تهران، دیگری هنرمند نقاش و سومی یک بازنشسته و یک کوهنورد و ورزشکار حرفهای است و آنها اینقدر ناشی بودند که آقای محرابیان وزیر صنایع را خواهرزاده من معرفی کردند، اما کسانی که به این کارها متوسل میشوند ما را متهم به دروغگویی میکنند در حالی که هیچ کدام از ادعاهای آنها حقیقت ندارد.
رئیسجمهور خطاب به برخی مدعیان گفت: شما شجاعت رفتن به میان ملت ایران را ندارید و برای اینکه بگویید با مردم هستید، نمایشنامه طراحی میکنید.
دکتر احمدی نژاد ادامه داد: در سال 83 دولت قبل که حامی این افراد در انتخابات است، رسماً اعلام کرد که سازمان چای منحل شده و به کشاورزان گفت که هر هکتار از زمین تان را 700 هزار تومان میخریم تا بتوانند باغها را منهدم کنند و 210 تن چای بیت المال را که در انبارها خراب شده بود، تحویل ما دادند اما ما در این دولت سازمان چای را احیا کردیم و 210 تن چای را اصلاح و در بازار خارجی به فروش رساندیم که مقداری از آن باقی مانده است، اما امروز همان افراد که فرق باغ با مزرعه را در زمین چای کاری نمیدانند دولت را متهم به خراب کردن وضع چای میکنند.
وی افزود: آنها همین طور که در در مسکن دخالت کردند. یک شرکتی به نام گلستان ایجاد کردند و با یک طراحی، برنج ها را از بازار جمع کردند و گفتند که نمک، چای و برنج قحطی شده و باعث آن شدند که برنج به قیمت 5 هزار تومان در بازار به فروش برسد. اما این دولت با یک مدیریت صحیح قیمت را اصلاح کرد و آنها در سال 64 ایست بازرسی در مناطق برنج گذاشتند و اگر کسی بیش از 20 کیلو برنج حمل می کرد، او را دستگیر و برنجش را ضبط میکردند و آنهایی که به کشاورزی گیلان آسیب زدند، امروز مدعی دولت هستند.
رئیس جمهور در ادامه اظهار داشت: آنها در سال 66 میخواستند که هندوانه را کوپنی کنند و برای اختلاف یک تومان در قیمت هندوانه، صدها تریلری را در خیابانها نگه داشتند و این امر آنقدر در گرمای مرداد 66 ادامه یافت که آن هندوانه ها گندید و پوسید و در همین تهران به هر خانواده یک هندوانه آن هم با دفترچه بسیج میدادند و اگر یک هندوانه سفید از آب در می آمد آن خانواده از خوردن هندوانه محروم میشد.
احمدی نژاد با اشاره به تخریب های امروز گفت: برخی میگویند که آبروی نظام از بین رفته است اما پاسخ این است که نظام همین مردم هستند که در صحنه حضور دارند و به لطف خداوند تا آخرین لحظه در صحنه خواهند ماند و آن چیزی که امروز به خطر افتاده است منافع عدهای قلیل است.
وی افزود: برخی امروز خود را مالک نظام و ملت و حتی بالاتر از آن میدانند و خود را فوق قانون تصور میکنند اما در مناظره که اولین چیزش قانون است، علیه فردی که حضور ندارد سخن میگویند و چون در حضور آن شخص پاسخی برای گفتن ندارند و اصطلاحاً کم میآورند فردای آن شب بر خلاف قانون مطالبی که برای آنها برخی افراد نوشته اند را میخوانند و میگویند که کشور به خطر افتاده اما مثال این افراد مثال آن مورچهای که در لیوان آب افتاده و فریاد میزند که دنیا را سیل برداشته است و آب دارد دنیا را میبرد. اما این سیل ملت ایران متکبران و متجاوزان به بیت المال و دست اندازان را نیز با خود میشورد و میبرد.
رئیس جمهور با اشاره به شعار برخی از این افراد در خصوص تغییر گفت: آنها نمی دانند که تنها نماد، تغییر این دولت است و شما نه به دنبال پیشرفت بلکه به دنبال ارتجاع هستید و از خودتان و یارانتان معلوم است که این هدف را دنبال میکنید و شما از همان افرادی در دولتتان استفاده میکنید که 20 سال پیش هم حضور داشتند اما تغییر متعلق به ملت است و به لطف خدا تغییر به لطف ملت ادامه پیدا خواهد کرد.
احمدی نژاد با بیان اینکه هر دولتی مشکلاتی دارد، گفت: آنها به ما میگویند که اشتباهاتی دارید و ما آن را نفی نمیکنیم چرا که ضعف و اشتباه در همه دولتها وجود دارد و اگر کشور مشکل نداشت، لازم نبود که خادم شما و همکاران من 24 ساعته در کشور کار کنند.
وی با اشاره به یکی از مشکلات اساسی دولت گفت: یکی از بزرگترین اشکالات دولت نهم این است که برخی از دوستان شما را در دولت نگه داشت و آنها به این دولت ضربه زدند، اما مطمئن باشید که در دولت بعدی دیگر از این اشتباهات تکرار نمیشود و دیگر دوستان شما هیچ جایی در این دولت نخواهند داشت.
رئیس جمهور ادامه اظهار داشت: افرادی که توهین و تهمت میزنند، تصور میکنند که با این تهمت ها میتوانند مانع حرکت ملت شوند اما بدانند که من و همه ملت ایران گلوهای خود را برای آماج تهمتها و توهین های شما آماده کردهایم اما برای امضای یک سند و یک ریال علیه ملت تسلیم در برابر آنها نخواهیم شد.
احمدی نژاد با اشاره به سفرهای استانی دولت به شهرهای مختلف گفت: با این حرفها معلوم شد که چقدر آنها با درد ملت آشنا هستند و در حالی که ما به شهرها و روستاها رفتهایم آنها در آنجا تجمع میکنند و رئیس جمهور قبل و دختر رئیس جمهور اسبق سخنرانی میکند و میگوید که وقتی دولت از حقوق ملت دفاع میکند و به روستاها و شهرهای مختلف سرکشی میکند، ما احساس حقارت میکنیم اما من به آنها پاسخ میدهیم که شما شجاعت رفتن به میان ملت ایران را ندارید و آنها برای اینکه بگویند با مردم هستند، نمایشنامه طراحی میکنند و یک وقت یک آقایی سوار بر اتوبوس میشود و یک بار دیگر همان آقا در صف مردم میایستد و یک بار دیگر نیز با تلفن به عنوان ارتباط با مردم عمل میکند.
رئیسجمهور افزود: اما آنها بدانند که نمایندگان من به عنوان خادم ملت 24 ساعت میان مردم هستند و به این امر افتخار میکنند و علت این است که این دولت خود را نه آقا، بلکه نوکر میداند. کسانی بین مردم نمیروند که آلوده هستند و حق ملت را خوردهاند. من به آنها پیشنهاد میکنم که اگر راست میگویید بیاید با هم به میان مردم برویم تا ببینیم راجع به ما چه میگویند.
وی با اشاره به شرایط امروز کشور گفت: همه شما مشاهده کردید که افرادی که از مجرمان و محکومان مالی پول نقد دریافت کردهاند برای توجیه این عمل خود علما، امام و عالمان فداکار و ساده زیست را زیر سوال میبرند تا دنیا طلبی و کثافت کاری خود را پنهان کنند اما ملت ایران هوشیار است و مرز بین عالمان خدوم، مومن و ساده زیست را از یک عده سودجو و سوء استفاده گر جدا خواهد کرد.
رئیس جمهور در خصوص برخی آقازاده ها که ظرف چند سال میلیارد شدهاند، گفت: سوال من از این افراد که فرزندانشان در کمترین زمان میلیاردر شده اند، این است که چرا هیچ کس از فرزندان رهبری حرفی نمیزند ؟ چرا که مقام معظم رهبری در دیدار با مسئولین گفتند که من و شما همان طلبه و معلم پس از انقلاب هستیم و نباید مثل اشراف گران حرکت کنیم. مگر اشرافگری چگونه است؟ آیا اینکه بگوییم ما ریشه داریم و اشراف گران طاغوت ریشه نداشتند کافی است ؟ اما برخی 4 الی 5 بچه دارند و فقط آنها مدام به خارج سفر میکنند اما حرف ما این نیست که خارج رفتن بد است. ما باید به جایی برسیم که همه ایرانیان همه دنیا را بگردند و خداوند را شاکر باشند.
احمدی نژاد ادامه داد: برخی از فرزندان این آقایان فقط در یک سال بیش از 120 بار در مجموع به خارج سفر کرده اند و این افراد زمانی که سفر میکنند چندین نفر هم با خود میبرند تا جمع و جورشان کند و برخی از آنها حتی خریدهای خود را نه از بازارهای تهران بلکه از بازار لندن انجام میدهند و بعد سر انقلاب اسلامی هم منت میگذارند.
وی با اشاره به صحبت یکی از این آقازاده ها در ورزشگاه 10 هزار نفری گفت: یکی از این همین آقازاده ها که دختر این فرد است، صریحا اعلام کرده است که دولت اصلاحات ادامه دولت پدر او است اما دولت نهم راه آنها را قطع کرده و به همین خاطر از فلان آقا حمایت میکنند تا این مسیر یعنی مسیر پدرش برقرار باشد و آنها به دنبال برگرداندن انقلاب به مسیر انحرافی هستند اما مردم اجازه نمیدهند انحرافی در انقلاب ایجاد شود.
رئیس جمهور با اشاره به شدت گرفتن توهین ها و تخریب ها در چند روز باقی مانده به انتخابات گفت: ما خبر داریم که آنها به شدت نگران هستند و متوجه شدهاند که صحنه را از دست دادهاند لذا به دنبال تشنج در جامعه هستند و من به حامیان توصیه میکنم که آرامش خود را حفظ کنید که ما نه توهین و نه تهمت داریم . منطقی که ما داریم بر همه بداخلاقیها غلبه میکند و توسل به اهل بیت رمز پیروزی است و هیچ وقت دعا را فراموش نکنید.
احمدی نژاد با اشاره به ادعاهای دروغین در خصوص عدم کمک دولت نهم به متروی تهران گفت: در این دولت بیش از 4 و نیم برابر دولتهای قبل به متروی تهران کمک مالی شده است اما آنها دائما میگویند که دولت پول نمی دهد در حالی که دولت قبل طی 4 سال فقط 950 دستگاه اتوبوس به تهران داد که بخشی از آن را زمانی که بنده در شهرداری حضور داشتم، میرفتم در کارخانه ایران خودرو و دیگر کارخانههای اتوبوس سازی مینشستم و یکی یکی اتوبوسها را میگرفتم اما در دولت نهم 3 هزار و 900 اتوبوس به تهران اختصاص داده شده که هر کدام از آنها 82.5 درصد یارانه دارد و تقریبا به صورت مجانی وارد تهران شده است.
رئیسجمهور در پایان و با تقدیر از موج عظیم مردم تهران در حمایت از خود گفت: شما در دوره اول و دوم انتخابات نهم باعث شدید تا کار تمام شود و امروز با این جمعیت عظیم ایستاده اید و من به عنوان خادم و قطره ای در دریای زلال مواج و پاک شما از شما مردم و ملت ایران تشکر و قدردانی میکنم.
نظرات کاربران:
به گزارش گام سوم، حجت الاسلام و المسلمین تحریری از اساتید به نام فلسفه، تفسیر و اخلاق حوزه علمیه قم، در پاسخ به سوال جمعی از طلاب مبنی بر اینکه آیا افشای مفسدان مانعی دارد؟ گفت: اگر جرمشان ثابت شده باشد مانعی ندارد. وی در ادامه در پاسخ این سوال که آیا این جرم باید در دادگاه ثابت شده باشد یا اینکه اگر جرمش واضح باشد ولی در دادگاه به دلایلی ثابت نشده باشد مانعی ندارد؟ گفت: این مسائل بسته به نظر رهبری دارد که می توان گفت از نظر ایشان مانعی ندارد والا خود ایشان نسبت به این مساله موضع می گرفتند ولی ما دیدیم هیچ موضعی نگرفتند اگر این کار درست نبود با توجه به اهمیت مساله لا اقل باید با کنایه متذکر می شدند.
ایشان در پاسخ به سوال دیگری که نظر ایشان را در مورد جنبه اخلاقی مسئله جویا شد، گفتند: اخلاق حکومتی غیر از اخلاق فردی است و احکام خاص خودش را دارد. امیر المومنین کارگزاران فاسد را اسم می برد و علنا نام می بردند تا کسی جرات نکند به بیت المال دست درازی کند. امر به معروف هر جایی به حساب خودش است.
همچنین حجت الاسلام ثقفی، استاد حوزه و دانشگاه در جواب سوال گام سوم مبنی بر اینکه آیا بهتر نبود آقای احمدی نژاد از طریق قانونی وارد مسئله مفسدان می شدند؟ گفت: 30 سال است اینها کشور و قانون را بلعیده اند، 30 سال است اینها قانون را قورت داده اند، حالا ما با آیین دادرسی موضع بگیریم! اینها آیین دادرسی را بلعیده اند! اینجا مشکل قانونی وجود نداشت (که مثلا باید متهم در دادگاه حضور داشته باشد.) کدام دادگاه؟ کدام متهم؟
وی همچنین اظهار داشت: باید به سمت جرم های بزرگ در کشور برویم. مقام معظم رهبری گفتند که بعضی ها به دنبال ساختارند و بعضی ها به دنبال پوسته . آقا می گویند قانون دانان قانون شکن! کسانی که قانون را دور می زنند. باید دنبال اینها بود. اینها باید اینطور افشا شوند. کار آقای احمدی نژاد دستاورد بزرگی بود.تا اصل فساد و ام الفساد در این کشور حل نشود، بقیه هم حل نمی شود، و انتخابات بهترین فرصت برای بیان برخی حرفها است.
مگر مقام معظم رهبری به نامزدها نگفتند که بی انصافی نکنید! مگر ایشان نگفتند که اطلاعات غلط دارید؛ اطلاعات غلط به شما می دهند؛ دارید بی انصافی می کنید؛ اینها از رو نرفتند و ادامه دادند و هنوز هم ادامه می دهند. ایشان وقتی اینچنین تذکر می دهند بالاخره یک ماجرایی وجود دارد.
حجت الاسلام و المسلمین رجایی رییس گروه اقتصاد انجمن های علمی حوزه علمیه قم در پاسخ به سوال خبرنگار گام سوم مبنی بر اینکه آیا اعلام اسامی مفسدان اقتصادی از جهت اقتصادی فایده ای دارد؟ گفت: بله یک فایده اش این است که امنیت اقتصادی مفسدان به خطر افتد و دیگران نتوانند به راحتی هر کاری که دلشان خواست انجام دهند. فایده دیگرش هم این است که مدیران ارشد هم دست و پایشان را جمع کنند.
وی همچنین در پاسخ به این سوال که این کار در سیره حاکمان اسلامی هم دیده می شود؟ گفت: بله. امیر امومنین(ع) با شدت در برابر دست اندازان به بیت المال ایستادگی می کردند و می فرمودند: اگر اموال بیت المال را مهر زنهایتان کرده باشید یا با آنها کنیز خریده باشید والله برمی گردانم.
وی همچنین در این مورد که آیا این کار وظیفه رئیس حمهور است گفت: ممکن است بگویید این وظیفه، وظیفه قوه قضاییه است ولی اگر این قوه قضاییه شهامت لازم را به خرج نداد تکلیف چیست؟ همه باید ساکت بنشینیم؟ ببرند و بخورند.
وی در بیان خاطره ای در این مورد گفت: من در یکی از جلساتی که مدیران بانکها با یکی از مسئولین رده بالا داشتند حضور داشتم. ایشان به بانکها اعلام کرد لیست تمام کسانی که تسهیلات بالای 10 میلیارد گرفته اند و تا کنون برنگردانده اند را اعلام کنند تا سبب برنگرداندن پولها ، مشخص شود. اگر در طول پروژه با مشکل مواجه شده اند به آنها کمک شود و اگر این پول را خورده اند وبنای برگرداندن ندارند اقدام شود. اسمها یکی یکی آمد . یکی از این آقایان 25 میلیارد تسهیلات گرفته بود. وقتی به او گفتند تکلیف این پولها چه می شود؟ نسبت به 5 میلیارد گفت: ما با هم بی حسابیم، چون همین که من آمده ام از بانک شما وام گرفته ام تبلیغی است برای باتک شما، لذا با هم بی حساب می شویم. این مملکت علوی است؟
همچنین دکتر عباسی معاونت آموزش حوزه علمیه قم در مورد مناظره 13 خرداد گفت: به نظر می رسد این مناظره یک نقطه عطفی در تاریخ انقلاب اسلامی محسوب می شود. بعضی از مشکلاتی که در طی این سی سال در نظام مدیریتی کشور پیدا شده بود با این صراحت گفته نشده بود. چنانچه دکتر هم در صحبتهایشان اشاره کردند یک حلقه بسته مدیریتی در این سال ها شکل گرفته بود که اجازه وارد شدن به دیگران را نمی داد. انتخابات قبلی به معنای شکسته شدن این حلقه بود. طبیعی است که این مجموعه تصمیم بگیرند دوباره یک سری افراد را برگردانند. آقای احمدی نژاد نشان دادند که شخص خاصی در مقابل ایشان نیست بلکه یک مجموعه در مقابل ایشان صف کشیده اند.
وی در مورد مطرح شدن اسامی مفسدین اظهار داشت:البته شاید یک مقداری غیر متعارف باشد. ما باید عقبه این کار را بررسی کنیم تا ببینیم چرا آقای احمدی نژاد ناچار شد به این شکل که امروز دیدیم وارد این قضیه شوند. ما می بینیم طی این چهار سال تقریبا تمامی تشکیلاتی که در اختیار آن مجموعه مدیریتی بود از رسانه ها و بانک ها و ابزارهای قدرت و اقتصادی در پی ضربه زدن به انتخاب مردم بوده است. امروز هم این ها با صراحت تمام بر ضد ایشان تبلیغ می کنند. آقای احمدی نژاد خواستند نشان دهند که پشت صحنه انتخابات دهم کیست و چه کانون هایی دارند صحنه گردانی می کنند. اگر ایشان می خواستند به صورت مطلق و با ابهام سخن بگویند قاعدتا مورد اشکال قرار می گرفتند که این ها توهم و توطئه است. برای روشنگری نیاز به نام بردن بود. اما به نظر می رسد کسانی که اشکال می کنند باید یک بار دیگر این مناظره را دقیقا ببینند، چون غیر از بخش ابتدایی که ایشان مجبور بود نام ببرد در سایر موارد در برابر اتهاماتی که به ایشان وارد می شد ایشان مجبور بود برای رفع اتهامات اسامی افرادی را ذکر کند.
وی همچنین در مورد اتهامات پایانی میرحسین موسوی اظهار داشت: آقای موسوی در تمام مدت مناظره سخن اثباتی نیاورده بودند. عده ای از اتهاماتی که قبلا هم در طی این چند ماه گفته بودند را مرور کردند. و چون در پایان مناظره ایشان به عنوان یک چهره ضعیف و مستاصل و ناتوان در مقابل آقای احمدی نژاد ظاهر شد طبیعی است که چاره ای ندارد جز اینکه برگردد و یک بار دیگر مصادیقی از آن اتهامات را بیان کند. این یک حرکت طبیعی است برای شخص ناتوانی که در حال ترک مناظره است. و این جای نگرانی نیست چون برداشت کلی مردم از مناظره این بود که عرض کردم. فرصت برای آقای احمدی نژاد باید منظور شود تا جبران کنند. همین اتهامات را آقای موسوی در مناظره با آقای رضایی تکرار کردند که طبعا خود یک تخلف محسوب می شود.
وی با تاکید دوباره از بر ذکر اسامی مفسدین گفت: این اتفاق گر چه غیر متعارف به نظر می رسد ولی جراحی ای است که باید در انقلاب اسلامی صورت می گرفت. برای بعضی از محترمین به خاطر احترامشان حریمی ایجاد کردیم که بعضی به نام آن ها در حوزه حرمت آن ها وارد شدند و از این حرمت سوء استفاده کردند به گونه ای که امروز به خودشان اجازه می دهند با انتخاب مردم بازی کنند. کسانی را تخریب بکنند که آن ها را از صحنه مدیریت کشور بیرون خواهند برد و کسانی را خواهند آورد. حتی بعضی از آقا زاده ها چنین تعبیراتی دارند که فلان شخص را ما آوردیم یا فلان کس را می بریم. این ها نشانه این است که کسانی دچار توهماتی شدند که ملت باید جواب این توهمات را بدهد و نشان دهد که اجازه نمی دهد کسانی برای خودشان در حوزه مدیریـتی کشور حق قائل باشند و طبعا ممکن است تبعاتی هم داشته باشد که ملت حاضر به پرداخت آن هست.
حجت الاسلام و المسلمین معصومی نیا از اساتید حوزه و مسئول نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشکده اقتصاد تهران، نیز در پاسخ به سوال خبرنگار گام سوم مبنی بر اینکه کلیت مناظره را چگونه ارزیابی می کنید؟ گفت: من نظرم این است که اشکالاتی داخل نظام وجود دارد که باید اصلاح شود. همیشه نظام های دینی دارای یک آسیب هایی هستند و می شوند که اگر این آسیب ها راه حلی برایش اندیشه نشود می تواند ضربات اساسی به نظام وارد کند. در زمان صدر اسلام این اتفاق افتاد. انقلاب اسلامی هم با اینکه اتفاقات عظیمی در آن افتاد ولی متاسفانه مثل موارد دیگر یک سری افراد که داخل نظام بودند علاوه بر نقاط قوت نقاط ضعفی هم دارند. این پدیده خطرناکی است که در نظام ما هم رخ داد و مردم هم از آن ناراحت بودند ولی در این مناظره اتفاقی که افتاد این بود که یک نفر از درون نظام این مساله را بیان کرد و این مطلب از این جهت مبارک است. علیرغم اینکه سالها پیش مقام معظم رهبری مبارزه با رانت ، نو کیسه ها و ...را مطرح کرد ولی اصلا جدی گرفته نشده بود. ایشان باید خدمات نظام را پر رنگ می کرد ولی راجع به افراد ما باید افراد را از نظام جدا کنیم تا آسیب پذیری کمتر شود ما نباید بگوییم آقای هاشمی مساوی نظام است.
وی خاطر نشان کرد به نظر من دولت دوره جنگ قابل دفاع است ولی آقای موسویِ امروز را ما تایید نمی کنیم. به طور قاطع می گویم به خاطر نیروهای دگر اندیشی که امروز دور آقای موسوی جمع شده به هیچ عنوان صلاح نیست که روی کار بیاید. ما بیشتر به عقبه کنونی ایشان ایراد داریم. عقبه ای که ایشان را روی کار آورده که آقای احمدی نژاد گفت که شما خودت نیستی نماینده کسان دیگر هستی. بین ارزش های خود نظام و خراب کاری های افراد تفکیک کنیم. الان یک سری ناراحتی ها بین خودی هاست که چرا خدمات نادیده گرفته شد. البته ما می دانیم. سه ماه است که کلا فضای تخریب علیه دولت است و آقای احمدی نژاد آمد که فضای تخریب را جواب بدهد و هنرش این بود که خط تخریب را برگرداند و واقعا به حق، عقبه آقای موسوی را گفت که مناسب با شخص آقای موسوی نیست و دوم خردادی ها آورده اند. افرادی که محکوم نظام هستند و ولایت فقیه را قبول ندارند و به چه کمر بسته اند که دارند از آقای موسوی حمایت می کنند.
خبرنگار گام سوم از ایشان در مورد ادعای حامیان موسوی مبنی بر مرگ اخلاق سوال کرد که ایشان جواب دادند: حرف هایی که خودشان در افواه مردم ایجاد می کنند بد اخلاق ترین کارهاست. خود این ها سه ماه است که ناجوانمردانه دولت را تخریب کرده اند. آقای میر حسین عزیز که ما دوستش داریم و واقعا نگران او هستیم و دوست داشتیم وارد عرصه نمی شد، چهره اش آسیب دید و مخدوش شد. ایشان آمد و ناجوانمردانه این دولت را تخریب کرد. دولتی که آقا این همه از خدمتشان تقدیر کرد آقای میر حسین و خاتمی و هاشمی یک کلام از خدمتشان به زبان نیاوردند. خوب این یک تخریب ناجوانمردانه است. این تخریب نیست؟ فقط فعالیت آقای احمدی نژاد غیر اخلاقی شد؟ چرا آقایان مدافع اخلاق آن را نمی گویند. آن که زودتر اتفاق افتاده بود!
چهار سال هیچ کدام از آقایان هاشمی، خاتمی، موسوی از خدمات دولت نگفتند و تخریب ناجوانمردانه کردند. این غیر اخلاق نیست فقط چند نفر را که ایشان نام آورده بد اخلاق شد. چهار سال در زمان آقای هاشمی ندای مخالفین شنیده نشد ولی الان در دوره این دولت این همه اتهام ها و...صورت گرفت. آقای احمدی نژاد باید اسم روزنامه ها را می گفت. چهار سال روزنامه اعتماد ملی، دنیای اقتصاد، حیات نو و...در مقابل دولت هستند و هر چه خواستند گفتند و تخریب کردند. این بد اخلاقی نیست؟ خنده آور است که می گویند آمد ناموس مردم را نشان داد در حالی که موسوی زنش را همراهش همه جا می برد جلوی مردم. خانم آقای موسوی در مقابل این حرف آقای احمدی نژاد هیچ دفاعی از خودش نکرد، تازه آقای احمدی نژاد اسم هم نبرد. خودش گفت خانم من است ولی آقای احمدی نژاد خواست بگوید شما که می خواهی رئیس جمهور بشوی نگاه کن خودت را. این اولین دروغ. بدون مجوز وارد دانشگاه می شود. خانم ایشان نیز هیچ دفاعی نداشت. اگر می داشت می گفت. تو سایت ها فقط گفته آن روزی که من مبارزه می کردم شما کجا بودید؟ کارهای قرآنی داشتم و...البته آقای احمدی نژاد هم عیب هایی دارد مطلق که نیست. اما الان دو جریان ضد انقلاب و تهدید کننده انقلاب علیه ایشان متحد شده اند. آقای احمدی نژاد رمز موفقیتش این است که بیاید واقعا ولایت مدارانه با تعبد به رهبری در خط نظام حرکت کند و هیچ شائبه دیگری در کارش نباشد. ما که داریم تلاش می کنیم همه خواستمان این است و توقعمان این است که تا آخر در خط رهبری باشد چون ما عاشق رهبری هستیم و ما به خاطر رهبری از ایشان، حزب اللهی ها و انقلابیون حمایت می کنیم و آقا را در خط امام می دانیم و راضی به خط ایشان هستیم. آقای احمدی نژاد در راستای این که گفتیم باید یک پالایش نیز در نیروهای پیرامونی خود بکند و از پتانسیل طلاب به طور کامل استفاده کند و البته این کار را در چهار سال گذشته به طور کامل انجام نداد متاسفانه.
ضریب جینی
الف) نمودار ارائه شده توسط آقای موسوی در مناظره با آقای کروبی به عنوان نمودار ارائه شده توسط احمدی نژاد با نموداری که احمدی نژاد در مناظره با آقای کروبی ارائه کرده تفاوت دارد:
نمودار ارائه شده توسط موسوی از سه لحاظ با نمودار ارائه شده توسط احمدی نژاد تفاوت دارد:
1- تعداد سال های ارائه شده
2- محل ترانکیت(معمولا در نمایش ضریب جینی برای نشان دادن تفاوت های کوچک که غالبا در حد چند ده هزارم درصد است از روش ترانکیت(Truncate) استفاده می کنند. در واقع هر دو نمودار احمدی نژاد و موسوی ترانکیت شده است تا تفاوت اندک میان ضریب جینی سال های مختلف برای بیننده قابل درک باشد اما در نمودار آقای موسوی از مبدا دیگری به غیر از مبدا استفاده شده توسط احمدی نژاد استفاده گردیده بود.) نمودار احمدی نژاد از نمودار اداعایی موسوی پایین تر است. به طوری که مبدا محور Yدر نمودار احمدی نژاد عدد 0.36 و در نمودار موسوی 0.38 می باشد. به همین دلیل اختلاف بین میله ها در نمودار مربوط به موسوی بسیار بیشتر به نظر می رسد.
3- حداکثر مقدار ممکن در محور Y در این دو نمودار با یکدیگر تفاوت داشته و این عامل نیز به بیشتر به نظر رسیدن اختلاف بین میله ها می انجامد.
ب) حال فرض می کنیم که موسوی می خواسته تنها بر سال های دولت احمدی نژاد تمرکز کند. از این رو می توان تصور کرد که نمودار ادعایی وی از نظر شکلی و سال های بررسی با نمودار آقای احمدی نژاد تفاوت داشته باشد. اما مشکل اینجاست که نموداری که آقای موسوی آن را نمودار احمدی نژاد می داند از آمار رسمی ضریب جینی سال های 83، 84، 85 و 87 استفاده کرده، در حالی که عنوان سال های نمودار را به صورت نادرستی به ترتیب 84، 85، 86 و 87 ذکر کرده است.
ضریب جینی در سالهای مختلف طبق اعلام بانک مرکزی به شرح ذیل بوده است:
با توجه به نموداری که آقای موسوی به عنوان نمودار ارائه شده توسط احمدی نژاد عنوان کرده است قابل مشاهده است که برای سال 1384 ضریب جینی0،3996 ذکر گردیده که در واقع ضریب جینی سال 1383 می باشد. همینطور برای سال 1385 ضریب جینی0،4023 نوشته شده که در واقع ضریب جینی سال 1384 بوده است. همچنین برای سال 1386 از ضریب جینی اعلام شده توسط بانک مرکزی در سال 1385 یعنی عدد0،4004 استفاده شده است. در این نمودار برای سال 1387 از ضریب جینی اعلام شده توسط آقای احمدی نژاد برای سال 1387 یعین عدد0،3897 استفاده گردیده است. همچنین همانطور که در بند 2 بخش الف اشاره گردید نمودار ضریب جینی ادعایی آقای موسوی در عدد0،38 ترانکیت گردیده است.
ولی نموداری که آقای موسوی حقیقت ضریب جینی کشور می نامد ایشان ضریب جینی سال 1386 را به عنوان ضریب جینی سال 1387، ضریب جینی سال 1385 را به عنوان ضریب جینی سال 1386، ضریب جینی سال 1384 را به عنوان ضریب جینی سال 1385 و بالاخره ضریب جینی سال 1383 را به عنوان ضریب جینی سال 1384 معرفی کرده است. همچنین ترانکیت این نمودار در عدد دیگری یعنی0،397 قرار داده شده و تفاوت قابل توجهی میان حداکثر ممکن در محور Y این دو نمودار وجود دارد. این دو عامل باعث گردیده است که حتی تطابق بصری سال های مشابه این دو نمودار نیز غیر ممکن گردد.
از این رو تفاوت های میان نمودار ادعایی ایشان به عنوان نمودار ارائه شده توسط احمدی نژاد و نمودار ادعایی به عنوان نمودار واقعی جامعه بسیار زیاد بوده و به هیچ وجه شباهتی میان آن ها دیده نمی شود. این عدم شباهت به دلیل یکسان نبودن مقیاس های سنجش آن ها و همچنین نادرست و متفاوت بودن ضریب جینی مربوط به هر سال در این دو نمودار می باشد.
نموداری که آقای موسوی مدعی شده احمدی نژاد شبیه آن را نشان داده است (سمت راست) و نموداری که ایشان مدعی است که نمودار واقعی ضریب جینی کشور می باشد (سمت چپ)
تعدادی از فعالان رسانه ای، خبرنگاران و روزنامه نگاران با انتشار بیانیه ای، حمایت خود را از کاندیداتوری دکتر احمدی نژاد اعلام کردند.
به گزارش برنا، در بیانیه اعلام حمایت فعالان رسانه ای، روزنامه نگاران و خبرنگاران تهرانی از احمدی نژاد آمده است: به برکت برپایی انقلاب اسلامی و سر برکشیدن درخت تنومند آزادی و مردمسالاری، در سرزمین عزیزمان ایران، یک بار دیگر همه ما در برابر رویداد مبارک "انتخابات " قرار گرفته ایم؛ رویدادی که به واسطه آن حق شرعی و شهروندیمان یعنی مشارکت در تعیین سرنوشت خود و میهنمان ادا خواهد شد.
دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در حالی برپا خواهد شد که دشمنان داخلی و خارجی، نخست چشم به مشارکت مردمی و دوم به "نامی " دارند که به عنوان رئیس جمهور و برگزیده ملت از صندوق های رای بیرون خواهد آمد از این رو ما جمعی از روزنامه نگاران ضمن دعوت به حضور یکپارچه همه همیهنان در عرصه انتخابات که تاکیدی به مشروعیت مردمی نظام و خنثی کننده توطئه بدخواهان است ، حمایت قاطعانه خود را از ریاست جمهوری محمود احمدی نژاد اعلام می کنیم . باورمندی به نظریه مترقی ولایت فقیه احیای آرمانهای انقلاب اسلامی منطبق با سلوک خمینی کبیر و جانشین خلف وی حضرت آیت الله خامنه ای، پاکدامنی ، شجاعت ، نشاط کاری ، عزم جدی برای سازندگی و مبارزه با فساد اقتصادی و سیاسی و ... از ویژگی هایی است که تحقق آن در باور و شخصیت و رفتار محمود احمدی نژاد ، حمایت از وی را اجتناب ناپذیر می سازد.
سید مصطفی فرقانی - سیدکاظم کلانتری- حسین قاسمی - سیده مریم فرقانی - نسرین محلاتی - سیدابوالفضل یداللهی - علیرضا حاج میرزا بابا - مهدی خلیلی - علیرضا سلطانی شاد - راضیه فیروزی - علی کلیایی - مهدی یوسفی - اصغر آهار - حمیدرضا دل افکار - مهدی فضائلی - سیدمحمدمهدی لنکرانی - اصغر قاسمی - مریم طالقانی - مریم یارقلی - مینا حقی مقدم - آرش پاک اندیش - مهدی پورصفا - مهشید جمالی - احمد جان نثاری - محمدرضا باقری - سمیه شکری پور - سعیده کارخانه چی - زینب السادات شاه صاحبی - عبدالرضا داوری - محمدمهدی شیرمحمدی - امیرحسین فردی - پژمان کریمی - آرش فهیم - بابک اسماعیلی - حسام الدین برومند - کمال احمدی - مهدی محمدی - رحیم مقدم - محمد عبداللهی - علی کریمیان - عبدالله کشاورز - مازیار بیژنی - تقی دژکام - روح الله امین آبادی - صدیقه توانا - غلامرضا تاجیک - جعفر بلوری ایرج نظافتی - محمد معرفی - سیدیاسر جبرائیلی - لیلا کریمی - قاسم رحمانی - محمد عزیزی - اعظم کاوه - رسول فلاح پور - محمد ایمانی - جمیل ظاهری - حسن آقایی - مسعود کامرانی - امیرحسین کبیری - مهدی اقراریان - سیدنظام الدین موسوی - سیدعبدالرضا جلالی - جواد ارشادی - علی شیرین - رضا حجت - میثم رشیدی - مرضیه آسوبار - حسن فردی - مهدی گیوه کی - فریدون حاجی پور - حسین گل محمدی - محمدرضا هداوند - محمد حسین بدری - حبیب ترکاشوند - محمدحسن رحمانی - ناصر قره باغی - مجتبی سرمدی - جمشید صدقی - محمد تقی شجاعی - وحید حاجی پور - فاطمه اصلان زاده - معصومه رستمی - اعظم علی محمدی- آمنه علیپور - مهدی عرفانی - مسعود فروغی - محمدحسین فرهمند - محمد شجاعیان - محسن قاسمی - حامد سوری -علیرضا بوجاری - فاطمه فرخی - محمد رسولی - امیرحسین طهماسبی - کاظم حقانیان - محمد اسماعیلی - محمد کاظم مختاری - حمدالله عمادی - محمد حسین پور معیری - محمد حسین زاهد - مرتضی حسن نژاد - محمدرضا کربلایی میرزایی - محمد خوشه گیر - مهدی شجاعیان - میثم میرزایی تبار - محمدرضا محقق - محمد قربانی - مژگان فرجی- زهرا پیشرفت - امیر نظری - شهرام جوادی- سبحان محقق - راحمی پور- جابر منیرپور - عباس قزوینی - پرویز کهنسالی - محمد شاکرپور - علی داوودی - یاسین کولیوند- مریم صابونی - هبت الله شیری - محمد عبدالهادی - محمدعلی قهرمانپور - بهزاد جامه بزرگ - طاهر ایرانی - یاسر ایرانی - سیدحسین علوی - پیام فضلی نژاد - رضا داوری- عباس درویش توانگر - جابر رامندی - فاطمه صناعی - عبداله زاویه - مرتصی مصباح راد - بهرام اسکندری - زینب مرادی - پرستو موسوی - فاطمه صالحی - زهرا کاظمی - مریم لایق - فاطمه بیات - حسن ضابطی - امیر حسین صیف - سمانه خلوجی - عباس کلاهدوز - محمد کربلایی اسماعیلی - محمد سعید ذاکری - سید محسن میر شمسی - عبدالهی - محمد میرزایی - حسین دلبریان - سجاد ذکی زاده - رسول بابا زاده - مهدی مشکینی - سید مجتبی حیدری - حامد طالبی-علی حیدری - سید حسن حسینی - صمد حسن نیا سماکوش - علی بختیاری زاده - رضا کیمیایی - سید مجتبی حسینی - غلامرضا محمدی - فروزنده - حمیده نکو نام - مریم خلجی - مریم باجلان - لعیا بغدادی - فرزانه اصغری - الهه رفیعی نژاد - محمد کاظم انبار لویی - حسن کربلایی - عباس خسروانی - صالح اسکندری - جمشید سلمانیان - سید رحیم متود - کریم باباخانیان - احسان صالحی- الهام سلمانی- سید حسین نوری زاده - محمد جعفری - عباسعلی صفری - حسین غلامی - سید مسعود علوی - علیرضا قشقایی - علی اول - حنیف غفاری - مهدی النک - روح اله حسنی - امیر تفرشی - رفعت نژاد - مریم رحمانی - حسین جودوی - محمد علی صمدی - مهدی شیخی - رضا داودی - حسین جهانی - ابراهیم حاجی محمد زاده - زهرا رئیسی فرد - افشین شاعری - رامین ابراهیمی - نسرین معتمد منفرد - لیلا معتمد منفرد - سید اسد رجبی - منیره صباحی نیا - مهدیه قربانی - سیما ضرغامی - مهدی فضائلی - خداوردیان - مریم السادات میر فخرایی - محترم جهاندیده - حسین شهبازی- رحمت بداغی- کیوان شاملی- حسین راثی زاده- رضاطاهرخانی- جمشید کربلایی محمدی- حسین حاتم- شادی قلی زاده- حسن مومنی- عباس مقدم کاشانی- محمود شکوهمند- امیرحسین براک- فریما ثاقب فر- سعید حسینیان- هوشمند بیات- فرهاد باستانی- کاوه بیانی- ابوالفضل عالمی- بهروز دائمی- مهتاب حسینی- محمد حسن خیری- غلامعلی نیستانی- فاروق محمدحسنی- دلارام رحمت آبادی- هوشنگ وثیق- محمدعلی زائری- پیمان فرشباف- محمود سائلی- حسن عسگرخانی- مهدی شافعی - روح الله مهدیان- علی اکبر طاهری- بابک صلواتی- غلامعباس اصغری- احمد بهجتی - نادر شریفی- فاضل اکبری- احسان نیکبخت- علیرضا سلجوقی- شیوا براتی- پرویز بایندر- سوسن دامغانی- رضا حدادی- منصور قربانی- فروزان مجابی- کامبیز دباغیان-مجتبی رفعتی- عباس اصفهانیان- مریم تهرانچی زاده- پوپک نیکروش- حسین نقاشیان- زهرا قدیری جاوید- محمدرضا منیری اصل- قادر نادریان- فائزه حاکمی- هاشم طائب - بیت الله خائفی- رضا بیاتی نیا- محسن ابوالقاسمی- رضا پورناصرانی- جلال حجت زاده- امیرعلی شالچیان - هوشنگ طباطبایی- سیدمحمد کریمی - پیمان قلی زاده- افسانه ایپکچی- حسن راسخی - الهام جلایر - ندا سلیمانی- حمیدرضا اخوان- سجاد تکبیری- ابوذر منتظرالقائم - حسین معاف- مقداد نیلی - مرتضی واحدی- ایمان صلاحی- قاسم حسینی نیا- محمد امین کاظمیان- کوروش مهرعلی- سارا کاظمی - حسن افضلی- پویا فراستی- یوسف ارضی فرد- سعید باصری نیا- هدایت الله قائمی اصل- طاهره السادات حمیدی زاده- گلرخ پایدار- مصطفی تویسرکانی- سید جلال غفرانی- ویدا همدانیان- پورنگ شفیعی- سید جعفر آل آقا - مرضیه شکوری- فرانک قیامتیون- سید رضا طاهرزاده- فرخ غالبی- نیما آراسته- مائده توسلی- سیدرسول نوربخش- جمال حجت اللهی- محمد حسین غریب آبادی- وحید اصغر پور- مسعود فلاحتی پور- سیدفاضل دریانی- حسین خطایی- میرعبدالله قاسمی زاده- حسین عبدالله خانی- کامران درویش زاده- هانا قربانی اصل- زینب برادران- توران خباز- کمیل شکیبا- جلیل سرابی- سیده گوهرالشریعه فرامرزی- محسن علی اکبری- موسی ثروتی - فریدون احمدزاده- علی رضوی یزدی- پدرام کاشفی- محد علی زیارتی- هادی امانیان- امیر خواجه وند صالحانی- فریدالدین کیانپور- آرش مزرعتی-هدی شعبانی- رحیم ساداتی - عباس حبیبیان- قاسم نظری- عزیرالله باطنی- یعقوب جبارزاده- فاطمه طلوعی- غلامعلی مکبری- لیلی هادی پور- افشین مقدم فرد- یونس مولایی - یاور ترکاشوند- صلاح الدین برقعی- احترام جمعه ای- نسرین مرادی- حسین رضا فردی- محدباقر خرسند- پیام جورابلو- سیدمحمدحسن طباطبایی خراسانی- غزال پیغامی - سامان کیاست- کمیل باقری زاده- مهدی عزیزی- مجتبی باجلانی- مجتبی توانگر - مهدی مذهبی-
مدیر دفتر مطالعات و تدوین تاریخ معاصر ایران گفت: انتقاداتی که احمدینژاد نسبت به افراد و مراکز قدرت و ثروت مطرح کرده برای آنها قابل پذیرش نیست و به همین دلیل دست به دست هم داده و برای حذف وی تلاش میکنند و حتی ظواهر امر را رعایت نمیکنند.
عباس سلیمینمین رئیس مرکز مطالعات و تدوین تاریخ معاصر ایران در گفتگو با فارس، با اشاره به مناظره شب گذشته میرحسین موسوی و مهدی کروبی اظهارداشت: یکی از معیارهای موثر بر قضاوت مردم نسبت به کاندیداهای انتخابات ریاستجمهوری، پایبندی آنها به اصول است که در برنامههای مختلف بر آن تاکید میکنند، اما موسوی درمناظره شب گذشته به قواعد مناظره و عدالت بحث پایبند نبود.
وی افزود: قاعده مناظره این است که دو طرف عملکرد و مواضع یکدیگر را با هم مقایسه کنند، اما مناظره صورت گرفته بین موسوی و کروبی نشان داد که اظهارات احمدینژاد مبنی بر اینکه در بین رقبای انتخاباتی خود ، هماهنگی هدایت شدهای از سوی کانالهای قدرت و ثروت برای مقابله با دولت نهم صورت گرفته، واقعیت دارد.
مدیر دفتر مطالعات و تدوین تاریخ معاصر ایران ادامه داد: متاسفانه این افراد برای مردم این درک را قائل نمیشوند که بتوانند چنین مسائلی را بفهمند و بر همین اساس حتی در ظاهر نیز مکانیسم مناظره را قبول نکرده و به آن تن نمیدهند.
سلیمینمین با بیان اینکه مناظره باید مختص به دو نفر حاضر در جلسه باشد، خاطر نشان کرد: درحالیکه کروبی از ابتدا تا انتهای مناظره ادعا میکرد که میخواهد مناظره را جدی دنبال کند اما هیچ نکتهای در خصوص موسوی مطرح نکرد.
وی با اشاره به تذکرات مجری برنامه به موسوی نسبت به صحبت در خصوص کاندیداهای غائب، ادامه داد: کسانی که خود از پایبندی به قانون صحبت میکنند حتی حاضر نشدند موافقتنامهای را که خودشان امضاء کرده بودند را عملی کنند و رفتار دیشب موسوی کاملا با ادعاهای وی مغایر بود.
مدیر دفتر مطالعات و تدوین تاریخ معاصر ایران با اشاره به عصبانیت و پرخاشگریهای موسوی در این مناظره، اظهار داشت: متاسفانه کسی که میخواهد رئیس جمهور شود در مقابل 2 تذکر مجری برنامه که کاملا درست و به جا نیز بود عصبانی شده و این چنین پایبندی خود به انتقادات اصولی را نشان میدهند در حالیکه پیش از این همواره مدعی بودند که انتقادات اصولی و حتی غیراصولی را میپذیرند.
سلیمینمین با بیان اینکه خودمحوری در اظهارات موسوی کاملا مشخص بود، اظهار داشت: این مسئله نشان میدهد که اخبار مطرح شده در خصوص هماهنگیهای پشت صحنه سه کاندیدا برای استفاده از همه فرصتها علیه یک کاندیدا تا چه حد به حقیقت نزدیک است.
وی با بیان اینکه محور این هماهنگیها فرد مورد انتقاد احمدینژاد است، ادامه داد: در هماهنگی این سه کاندیدا فردی محوریت را به عهد گرفته که احمدینژاد درمناظره اول، انتقاداتی را نسبت به خانوادهاش مطرح کرد که این انتقادات باعث ناراحتی وی شده است، از طرفی نشان میدهد که سخنان احمدی نژاد درست و به جا بوده و یک سری از مراکز قدرت میخواهند که احمدینژاد نباشد.
مدیر دفتر مطالعات و تدوین تاریخ معاصر ایران در ادامه اظهار داشت: انتقاداتی که احمدینژاد در 4 سال ریاست جمهوریاش نسبت به این افراد و مراکز قدرت مطرح کرده برای آنها قابل پذیرش نیست و به همین دلیل به این صورت دست به دست هم داده و حتی ظواهر امر را رعایت نمیکنند.
سلیمینمین در خصوص عصبانیت موسوی در مناظره شب گذشته خاطرنشان کرد: ظاهرا این عصبانیت به دلیل تعرض احمدینژاد به عملکرد همسر وی بوده است، اما مطالبی را که احمدینژاد در خصوص استفاده خانواده موسوی از رانتهای ویژه مطرح کرد را همه جامعه مشاهده میکنند و میدانیم که این نکته در سالهای گذشته به شدت در کشور رایج بوده که مصادیق بارز آن مدارک مراودهای جاسبی برای صاحبان قدرت و نزدیکان آنها بوده است.
وی با انتقاد از سکوت موسوی در قبال تخلفات عدیده جاسبی در دانشگاه آزاد، اظهار داشت: آیا این سکوت به دلیل سهیم بودن در این مراودات است و یا دلیل دیگری دارد؟ موسوی 27 سال عضو هیئت موسس دانشگاه آزاد اسلامی بوده که طی این سالها تخلفات فراوانی در این مرکز رخ داده که حتی امروز به این تخلفات درحوزههای مالی و تضییع حقوق دانشجویان که با ارائه امتیازات ویژه به صاحبان قدرت صورت میگرفته اذعان دارند.
مدیر دفتر مطالعات و تدوین تاریخ معاصر ایران با بیان اینکه تضییع حقوق دانشجو ظلم به او و جامعه بوده و این ظلم با صداقت و عدالت مطرح شده از سوی این کاندیداها همخوانی ندارد، گفت: اشکالی ندارد که احمدینژاد نیز نام افراد متخلف را بیان کند اما در مقابل افراد مورد سوال باید موضع خود را در خصوص این تخلفات مشخص کنند.
سلیمینمین با بیان اینکه صحبتهای احمدینژاد به هیچ وجه غیراخلاقی نبوده است، اظهار داشت: بیان این مطالب کاملا قانونی بوده و موسوی هم میتواند در صورت اشتباه بودن، از آنها دفاع کند و حقانیت خود را به اثبات برساند، ولی شاهد بودیم وی هیچ پاسخی به این مطالب نداشت و اکنون حایان وی تلاش میکنند که بحث را ناموسی کنند.
وی با اشاره به اظهارات موسوی در مناظره شب گذشته در خصوص پرتاب سنگ به سوی ماشینش، خاطرنشان کرد: بیان این مسائل کاملا غیرمنطقی است، چون امکان وقوع هر اتفاقی در فضای احساسی تبلیغات انتخاباتی وجود دارد و حتی ممکن است این افراد از سوی تندروهای حامی خود موسوی این کار را انجام داده باشند، اما تهدید کردن متقابل، جامعه را به سمت تشنج و درگیری میکشاند و از موسوی به عنوان یک شخصیت با سابقه، اینگونه صحبت کردن انتظار نمیرفت.
مدیر دفتر مطالعات و تدوین تاریخ معاصر ایران با ابراز نگرانی از این مسئله، اظهار داشت: حضور افراد و عناصر تندرو و برنامههایی که از سوی حامیان موسوی به گوش میرسد به شدت محل نگرانی بوده و نشان از کم ظرفیتی افراد است.
سلیمینمین با بیان اینکه انتخابات محل طرح انتقادات است، ادامه داد: موسوی میتواند به سخنان مخالفان خود پاسخ دهد اما نباید با اظهارات خودجامعه را ملتهب کند.
وی با تاکید بر اینکه طرح این مسائل که احمدینژاد به نظام توهین کرده اصلا درست نیست، تصریح کرد: نظام از یک سری اصول تشکیل شده و نه افراد و شخصیتها، امروز میبینیم که رسانههای حامی موسوی چنین القا میکنند که نظام از شخصیتهای برجسته و نزدیکان آنها تشکیل شده است در حالیکه شاهد بودهایم که حضرت امام خمینی(ره) بارها در سخنان خود تاکید میکردند که افراد رفتنی بوده و این نظام است که باقی میماند.
مدیر دفتر مطالعات و تدوین تاریخ معاصر ایران با بیان اینکه اظهارات احمدینژاد را کاملا به نفع نظام میدانم، ادامه داد: شخصیتها به میزان پایبندی به اصول، به نظام وابسته میشوند و با طرح نکاتی که احمدینژاد بیان کرد، مردم میتوانند در آستانه انتخابات ضعفها را بهتر شناخته و با مسائل اساسی بیشتر آشنا شوند.
سلیمینمین با اشاره به طرح مقوله عدالت در اظهارات کاندیداهای مختلف، یادآور شد: زمانیکه از عدالت سخن میگوییم باید آن را در مورد افراد توانمند و برجسته هم رعایت کنیم و همه افراد باید قانون را رعایت کنند، اگر اکنون شاهد بیعدالتی در جامعه هستیم علتش این است که برخی از افراد برجسته تن به قانون نمیدهند و گرنه جامعه به سمت قانونگرایی سوق مییابد.
وی با بیان اینکه اظهارات احمدینژاد به نفع برخی در جامعه نیست، ادامه داد: مشخص شدن حمایت مالی و سیاسی جریانهای قدرت و ثروت از برخی کاندیداها یقینا به نفع آنها نخواهد بود و بر همین اساس برخی در مقابل این موضوع مماشات کرده و برخی رسانهها نیز جلوی حرکت جامعه به سمت حقیقت را میگیرند و به این مسائل قداست میدهند.
مدیر دفتر مطالعات و تدوین تاریخ معاصر ایران در ادامه تاکید کرد: احمدینژاد به دلیل افشای برخی مفاسد، نه تنها خاطی نیست بلکه پایبند به سوگند خود بوده و وظیفه دارد از عدالت و حقوق افراد مختلف در جامعه دفاع کند.
سلیمینمین با بیان اینکه موسوی در مناظره نخست با احمدی نژاد نیز خودش صحبت از افراد غایب را آغاز کرد، گفت: موسوی در آن مناظره از وزیر کشور دولت نهم و اموال او سخن گفت و این درست نیست که همواره به دولت اتهام زده شود و حتی برخی از ادعاهای موسوی به معنای نشر اکاذیب محسوب شده که قوه قضاییه میتواند آنها را پیگیری کند.
وی ادامه داد: اگر موسوی برای خود حق انتقاد از دولت را قائل میشود باید منتظر پاسخها نیز بماند، در این شرایط درست نیست که موسوی صحبت کردن در مورد همسر خود را ناموسی جلوه دهد و این تناقضها برای جامعه روشن است.
مدیر دفتر مطالعات و تدوین تاریخ معاصر ایران در پایان با بیان اینکه مناظره باید با صراحت باشد، اظهار داشت: در مناظره همه مطالب باید مطرح شود تا طرف مقابل نیز از خود دفاع کند و این درست نیست که یک طرف بیان برخی مسائل را برای خود مجاز شمرده ولی همان موارد را برای احمدینژاد پردهدری و هتکحرمت بداند و این تناقضات رفتاری از سوی افراد پذیرفتنی نیست.
میثم نیلی گفت: رنگ عدالت رنگ توحید است و رنگ خدا بهترین و بالاترین رنگها است و ارزیابیهای دقیق ما از وضعیت انتخاباتی کشور بسیار خوب است و به فضل خدا ما شاهد یک انتخابات سالم، پرشور، پرنشاط و با مشارکتی حداکثری خواهیم بود و برآورد ما از رأی احمدی نژاد چیزی بالاتر از 25 میلیون رأی است.
به گزارش رجانیوز، میثم نیلی مسئول کمیته سیاسی ستاد هماهنگی حمایتهای مردمی از احمدینژاد، با اشاره به وضعیت انتخابات آینده و میزان مشارکت مردم گفت: این دوره انتخابات در کشور ما ویژگی منحصر به فردی دارد و سطح درگیری در این انتخابات از سطوح سیاسی و رسانهای به عمیق ترین پایههای اجتماعی نفوذ کرده است و این همه شور و نشاط سیاسی موجود، به جامعه حال و هوای دیگری بخشیده است.
وی افزود: برخی لایههای اجتماعی نسبت به مسائل سیاسی و حکومتی کمتر حساسیت نشان میدادند در فضای انتخاباتی قرار نمیگرفتند و بعضاً خود را بیتفاوت نشان میدادند اما در این دوره، حال و هوای خاصی گرفتهاند و این مطلب در همه شهرهای بزرگ و کوچک و در روستاهای کشور قابل مشاهده است.
مسئول کمیته سیاسی ستاد هماهنگی حمایتهای مردمی از احمدینژاد با بیان اینکه مردم در کشور ما صاحب اصلی حکومت هستند، گفت: انقلاب را همین مردم به نتیجه رساندند، جنگ را همان افراد اداره کردند و امروز هم همینگونه است.
نیلی ادامه داد: دیدن برخی ناهنجاریهای حاکمیتی و قیاس آنها با آرمانهای اولیه و اصیل انقلاب باعث برخی دلسردی ها در لایههای اجتماعی شد که اتفاقاً بیشترین سهم را در فداکاریها و ایثارگریها و تحمل رنج و سختی و مشقت در معیشت کشیده بودند و بسیاری از این لایههای عمیق اجتماعی، همان افرادی بودند که به عشق و به فرمان امام راحل صحنه حساس دفاع مقدس را پر کرده بودند و آن حماسه 8 ساله را آفریده بودند و بعد از جنگ که مشاهده کردند در مدیریتهای جدید اجرایی، ارزشهایی که آنها داشتند، دیگر رنگ و اعتبار گذشته را ندارد و دیدن ارزشها کم کم وارونه شدهاند و اشرافیگری و تجمل پرستی جای ساده زیستی را گرفته و خاندان سالاری و غرب بازی، بهجای مردم گرایی و شایسته سالاری حاکم شده است.
وی با بیان اینکه در آن زمان آقازادهها هم کم کم بزرگ شده بودند و صاحب آلاف و اولوف و از ثروتهای بادآورده، حسابهای بانکی خود و باندشان در کانادا و استرالیا و سوئیس روز به روز افزونتر میشود، اظهار داشت: محرومان و مستضعفان را که امام راحل آنها را نور چشم و ولی نعمت میخواند، با صف آسیبپذیر در جامعه معرفی کردند و له شدن آنان زیر چرخ توسعه را امری بدیهی و پذیرفته میدانستند و طبقه ای از جنس مدیران سرمایهدار دولت کردند.
مسئول کمیته سیاسی ستاد هماهنگی حمایتهای مردمی از احمدینژاد ادامه داد: بنده معتقدم لایههای اجتماعی خاموش و به اصطلاح خاکستری، اتفاقاً به عکس تحلیل در سطح اجتماعی پذیرفته شده و القایی توسط برخی سیاسیون همان کسانی هستند که دلبستگی عمیقی به اسلام و اصول انقلاب دارند و سکوت آنها ناشی از نوعی درک عمیق از اختلاف میان واقعیات تحمیل شده از سوی برخی کارگزاران نظام با آرمانهای امام خمینی(ره) و انقلاب بود.
نیلی با بیان اینکه بخشی از این تودههای مردم ترجیح دادند سرشان را در لاک زندگی خود بکنند و به مشارکت حداقلی در عرصههای سیاسی و اجتماعی بسنده کنند، گفت: با حضور احمدی نژاد در صحنه انتخابات سال 84 مردم دوباره مردی از جنس خودشان را در آستانه ورود به حلقه بسته مدیریت کشور مشاهده کردند و رایحه انقلاب 57 و گفتمان امام راحل را از حرفها و رفتار احمدی نژاد استشمام کردند.
وی افزود: در این دوره تا سال گذشته دولت احمدی نژاد، پیشرفت و آبادگری توأم با عدالت در تمام کشور را اصلیترین وجه و مأموریت خود دانسته است و سعی کرد آنچنان اقتدار و شکست ناپذیری این کشور و ملت را ارتقا دهد تا از تهدیدات بیرونی از ناحیه دشمنان قسم خورده خارجی انقلاب رفع و دفع شود و حتی فکر حمله و تهاجم نظامی به ایران عزیز به سرشان نزند.
مسئول کمیته سیاسی ستاد هماهنگی حمایتهای مردمی از احمدینژاد ادامه داد: احمدی نژاد مبتکرانه و فعالانه در دنیا گفتمان عدالت خواهی و تبعیض زدایی را فریاد کرد و جبهههای مستضعفین را فارغ از هرگونه رنگ، نژاد، زبان، دین و مذهب سازماندهی و هدایت کرد و از موضوعاتی که در دولتهای قبل سالها به عنوان تهدید ملی از آنها یاد میکردند مدبرانه و شجاعانه بزرگترین فرصتهای ملی را ساخت و مسئله هستهای شدن را به یک موضوع ساده و حق مسلم تبدیل کرد و همین مطلب را مایه وحدت ملی تمام در کشور و دستهبندیهای جبهه بینالمللی در اعضای غیر متعهدها و پیمانهای منطقهای و فرامنطقهای به نفع منافع دیگران کرد؛ لذا دولت احمدی نژاد علاوه بر ساخت و ساز، عمران، آبادانی و توجه به مطالبات مردم بازدارندگی از موضع فعال را برای کشورمان به ارمغان آورده است.
نیلی با اشاره به سخنان احمدی نژاد در این دوره از رقابتهای انتخاباتی گفت: این سخنان نشان دهنده رویکرد 4 سال آینده دولت اسلامی است، رویکردی که در لفافه و اجمال بارها بیان شده است و سیاستهای دولت را شکل داده بود، اما علنی نشده بود.
وی در ادامه اظهار داشت: امروز مشاهده میکینم چه انرژی و نشاط غریبی در تودههای ملت به چشم میخورد و چه لایههایی از اجتماع تکان خوردهاند و احساس تعلق به آرمانهای احمدی نژاد میکنند و رهبر عزیز انقلاب در دولتهای قبلی سالها به لزوم مبارزه با مفاسد اقتصادی و طبقه جدید اشرافیگری و ثروتهای بادآورده و رانتی تذکر داده بودند و حتی عتاب و خطابهای سنگینی داشتند اما مع الاسف هیچ وقت در 16 سال قبل از 84 جدی گرفته نشد و امروز احمدی نژاد برای ریشهکنی این جریان فاسد حاکمیت در کشور اعلام آمادگی کرده و میبینیم چه و لولهای درتمام کشور به راه افتاده است.
مسئول کمیته سیاسی ستاد هماهنگی حمایتهای مردمی از احمدینژاد گفت: جشن مبارزه دیر هنگام اما کاملاً جدی و غیر قابل بازگشت با رئوس حلقه قدرت و ثروت در کشور در حال برگزاری است و سونامی احمدی نژاد آنچنان موجهای مجازی و رنگارنگ را کم رنگ کرده است بهگونهای که آثار شکست را میتوان در عصبانیت و رفتارهای خشن سران و حامیان آن مشاهده کرد.
نیلی با بیان دلایل عدم مطرح شدن چنین مسائلیس در ابتدای کار دولت و شخص احمدی نژاد گفت: خط بیرونی بسیار جدی و کشور ما در حال گذر از یک گردنه خطرناک بود و درگیری علنی با جبهه ضد عدالت در داخل شاید موجب قیچی شدن دولت و صدمه دیدن اصل نظام میشد و احمدی نژاد با تدبیر آن گردنههای سخت را رد کرد، اگر چه هیچ وقت نباید از دشمن بیرونی غافل بود.
وی افزود: پس دولت نهم برای مبارزه جدی با مفسدین داخلی و تعیین تکلیف باندهای مخوف و درهم تنیده فساد نیاز به رأی اعتماد مردم دارد و برای گرفتن رأی اعتماد و اعلام حمایت ملت باید به روشنی برنامه 4 ساله آینده تبیین شود، تا بعدها کسانی نگویند که اگر میدانستیم میخواهد با فلانی دربیافتد به او رأی نمیدادیم و یا کسانی انگشت حسرت از رأی ندادن به او در زمانی که میبایست حمایت میکردند به دهان نگیرند.
مسئول کمیته سیاسی ستاد هماهنگی حمایتهای مردمی از احمدی نژاد شجاعانه گفت که طرف مقابل او چه کسانی هستند و در حقیقت بغض فروخورده همان لایههای عمیق اجتماعی که عرض کردم را فریاد کرد و آنچه از محبوبیت 75 درصدی در نظرسنجیهای صورت گرفته در شهرهای کوچک و روستاهای دور و نزدیک این میهن سر بلند مشاهده میشد امروز به روشنی در امواج سهمگین مردمی در شهرهای بزرگ دیده میشود.
نیلی ادامه داد: موج خروشان مردمی در کنار مضجع شریف امام رضا (ع) و حماسه بی نظیر اهالی نصف جهان و اجتماع عظیم و معنادار غیورمردان و شیرزنان آذربایجان و دیروز تیر خلاص مردم عزیز تهران حتی رسانهها را به نتیجه رساند، در مقابل جریان عظیم حق طلبی و عدالتخواهی ملت ایران همه رنگها و مکرها بی اثر میشوند؛ چراکه رنگ عدالت رنگ توحید است و رنگ خدا بهترین و بالاترین رنگها است و ارزیابیهای دقیق ما از وضعیت انتخاباتی کشور بسیار خوب است و به فضل خدا ما شاهد یک انتخابات سالم، پرشور، پرنشاط و با مشارکتی حداکثری خواهیم بود و برآورد ما از رأی احمدی نژاد چیزی بالاتر از 25 میلیون رأی است.
وی افزود: رأی قاطع و معنادار احمدی نژاد به مثابه سوخت 4 ساله آینده دولت اسلامی است و پشتوانه او برای ایستادگی و استقمات در برابر جریانات مخالف عدالت و پیشرفت ملت ایران است و توصیه ما به دوستداران حامیان وی در سراسر کشور و حضور در روز رأیگیری با در دست داشتن علامت پرچم مقدس جمهوری اسلامی ایران با حفظ آرامش و هوشیاری است؛ چراکه واضح است که برخی میخواهند هزینه شکست خود را در مقابل اراده ملت از جیب ملت پرداخت کنند.
در حالی که هم اکنون اجتماع بزرگ و وسیع حامیان مردمی محمود احمدینژاد در مصلی تهران گرد هم آمدند، باند قدرت و ثروت در یک طراحی خطرناک قصد انتقامگیری از وی را دارند.
"خبرنامه دانشجویان ایران " گزارش داد: افشاگریهای محمود احمدی نژاد در دو مناظره تلویزیونی که به مناسبت انتخابات ریاست جمهوری از شبکه سوم سیما پخش می شود، موجب شده است باند آسیب دیده که در حلقه مدیریتی برخی ارکان کشور حضور دارند، برای سو استفاده از حضور گسترده مردم در حمایت از احمدی نژاد خراب کاری بزرگی صورت دهند.
بر اساس این گزارش، زخم خوردههای افشای اسامی نام برخی مفسدین اقتصادی در این طراحی می خواهند پس از پایان مراسم امروز افرادی که از قبل با ظاهر حمایت از احمدی نژاد و مسلح به سلاح سرد به میان جمعیت فرستادند را به خیابانها بریزند و با آسیب زدن به اموال عمومی و به خصوص حامیان میرحسین موسوی موج جدیدی ایجاد کنند.
در همین حال یک سایت متعلق به این باند که با بودجه یک آقازاده اداره میشود ظهر امروز خبری در راستای مخدوش کردن این اجتماع وسیع منتشر کرد.
در ادامه، حاج سعید حدادیان نوای ملکوتی یاد امام و شهدا را زمزمه کرد که در این میان، حاج منصور ارضی وارد مصلا شد.
همچنین هنگامی که حسین رضازاده بر روی سن قرار گرفت با تشویقهای مکرر حاضران مواجه شد. جمعیت همچنین با فریاد "یا اباالفضل" از وی استقبال کردند.
گروه تواشیح و همخوانی نیز آیه شریفهی "امن الرسول..." را همخوانی کردند.
فرزاد جمشیدی مجری خوشنام تلویزیونی اجرای این برنامه را برعهده دارد. وی به معرفی حامیان دکتر احمدینژاد که بر روی سن حضور داشتند، پرداخت: فرشاد پیوس ورزشکار با اخلاق کشور، محمد مایلیکهن مربی سابق و اسبق تیم ملی فوتبال، حاج منصور ارضی، حاج سعید حدادیان، حاج محمود کریمی، حاج محمدرضا طاهری، حاج حسین سازور (با ذکر الله اکبر از این مداحان استقبال شد)
"احمدی پاینده، رئیسجمهور آینده" از سوی حضار فریاد شد.
جمشیدی گفت اکنون میگویند موج سبزی در خیابان ولیعصر راه افتاده، صلواتی بفرستید که صدا تا این خیابان برود.
وی ادامه داد: محمود احمدینژاد ستاد ندارد، تک تک من و تو و هر ایرانی ستادیم.
جمشیدی با اعلام اینکه یک خبر مهم دارد، گفت: از بعضی روستاها خبر رسیده، عدهای ازعاشقان محمود احمدینژاد از امروز تا روز جمعه را نذر روزه کردند، به افتخار زبانهای روزهدارشان صلوات بفرست.
فرجالله سلحشور کارگردان سریال یوسف پیامبر نیز در این جمع حضور یافت.
جمعیت یکصدا فریاد میزند: پروندهها رو میزه، هی میگه چیزه چیزه.
جمشیدی با اشاره به سخنان حاج محمود کریمی که انشاءالله کاری کنیم، دشمن از ما خسته شود، گفت: ما همهی آنهایی را که به محمود احمدینژاد توهین کردند، تشویق میکنیم.
مسعود دهنمکی کارگردان اخراجیها هم در این برنامه حاضر شد.
حاج محمود کریمی با نوای دلنشین خود فضای همایش بزرگ حامیان دکتر احمدینژاد را با ذکر امیرالمؤمنین علی علیهالسلام عطرآگین کرد.
پس از پایان برنامه سخنرانی زهرا رهنورد در ورزشگاه حیدرنیا، حامیان موسوی به حجاب دختر دانشجوی دانشگاه شاهد هتک حرمت کردند.
به گزارش برنا، حامیان مهندس موسوی با حضور در ورزشگاه شهید حیدرنیا موجبات اخلال گسترده در رفت و آمد خودروها را فراهم نمودند، در اقدامی عجیب چادر از سر یک دانشجوی دختر دانشگاه شاهد کشیدند.
بنابر این گزارش تنها دلیل این هتک حرمت این بود که این دانشجو تصویر احمدی نژاد را در دست داشت.
همچنین پس از اعتراض جمعی از رهگذران به این اتفاق، حامیان موسوی آنها را نیز مورد ضرب و شتم قرار دادند.
بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق در واکنش به نامه هاشمی رفسنجانی به رهبر معظم انقلاب با صدور بیانیه ای اعلام کرد:
نامه سرگشاده جنابعالی به رهبر معظم انقلاب اسلامی (دام ظله الشریف) مشاهده و موجب تاسف فراوان گردید.
درباره این نامه، نکات بسیاری وجود دارد که در ذیل به اهم آنها اشاره می شود:
1-اصل نگار ش نامه به رهبر انقلاب از سوی مسئولین، امری غیرمعمول نبوده است، اما نگارش نامه ای سرگشاده به رهبری معظم و استفاده از تعابیر تعریض آمیز به مقام ولایت، گستاخی کم سابقه ای است که در وقت مناسب با برخورد شدید جنبش دانشجویی مواجه خواهدشد. برای مثال در جایی نوشته اید "رهبری معظم صلاح را در سکوت دیده اند" و در جای دیگر آورده اید: "از جنابعالی با توجه به مقام و مسئولیت و شخصیتتان انتظار است برای حل این مشکل و برای رفع فتنه های خطرناک و خاموش کردن آتشی که هم اکنون دودش در فضا قابل مشاهد است، هرگونه که صلاح می دانید اقدام موثری بنمایید."
اگر رهبر انقلاب صلاح را در سکوت دانسته اند، نگارش جملات طلبکارانه اینچنینی چه معنایی دارد؟
2- مقایسه دولت خدمتگزار نهم، که بارها و بارها مورد حمایت های بی دریغ و ویژه رهبر معظم انقلاب قرارگرفته است با منافقان و گروه های ضد انقلاب و دولت بنی صدر از سوی جنابعالی از تعابیری است که حقیقتاً موجب تاسف و تاثراست و میزان انطباق نظرات شما با رهبر انقلاب را نمایش می دهد.
3- جنابعالی در جای جای این نامه، خود را با شهید مظلوم آیت الله بهشتی مقایسه کرده اید که حقیقتاً این مقایسه مظلومیتی مضاعف برای آن شهید بزرگوار است. متاسفانه تذکرات مکرر دلسوزان نظام و انقلاب به شما درباره نحوه زندگی جنابعالی و اطرافیانتان و بی توجهی جنابعالی به این نصیحت های خیرخواهانه کار را بدانجا رساند که یکی از مسئولان نظام اسلامی مجبور به افشاگری این حقایق در تریبونی عمومی گشت؛ به عبارت دیگر نظام اسلامی چنان ضربه ای از این بی توجهی و تغافل نسبت به سو استفاده مختلفی که درچارچوب های معیوب و ناقص قانونی کشور انجام شده، خورده سات که برای دغدغه مندان انقلاب راهی جز دادخواهی از محضر ملت بزرگ ایران باقی نگذاشته است.
بسیج دانشجویی صراحتاً و از روی دلسوزی به جنابعالی توصیه می کند که مراقب اطرافیانتان باشید تا انقلاب اسلامی شاهد حوادث تلخ مشابهی نظیرآنچه تاکنون اتفاق افتاده نباشد.
4- جنابعالی همچنین در سرتاسر این نامه فضایی سیاه و تاریک از وضعیت موجود کشور نمایانده اید که علی رغم مخالفت با واقعیت موجود و بیانات صریح رهبر معظم انقلاب، جنبش دانشجویی را به یادنامه امام جمعه مستعفی اصفهان می اندازد که با پاسخ انقلابی مردم غیور اصفهان مواجه شد.
5- جنبش دانشجویی ایران – همانگونه که بارها و بارها نیز اعلام کرده است خواهان بررسی وضعیت اقتصادی حضرتعالی و اطرافیان و برخی از مدیران کشور در گذشته و در حال در دادگاهی صالحه بوده و هست و اکنون نیز که در برخی از مدیران کشور در گذشته و حال در دادگاهی صالحه بوده و هست و اکنون نیز که در فضای انتخابات تنها سرفصل برخی از مفاسد راجع به خانواده جنابعالی و برخی دیگر از مدیران مطرح شده است فرصت را مناسب تر از همیشه دیده و از دستگاه قضایی می خواهد در دادگاهی علنی و در محضر ملت شریف ایران به اتهامات مطرح شده رسیدگی کند و بی تردید در صورت کوتاهی دستگاه قضایی – همانگونه که تاکنون اتفاق افتاده است دادگاه افکار عمومی در این باره به قضاوت خواهد نشست.